ActualitateROMÂNIA

‘Dânșii au hotărât să-mi dea, totuși, o sumă’

Cristian Tudor Popescu își caută de lucru, după ce a rămas și fără emisiunea pe care o avea pe YouTube, pe canalul portalului Recorder. Fostul jurnalist, plecat cu scandal de la mai toate locurile de muncă unde a activat, face precizări despre actuala ”despărțire”. Culmea, replica lui CTP vine după ce el făcuse anunțul ruperii contractului, iar cei de la Recorder oferiseră și ei amănunte despre încetarea proiectului.

Foarte controversat pentru aparițiile sale, Cristian Tudor Popescu este notoriu ca fiind primul jurnalist care a recunoscut public că a mințit și manipulat cititorii. Chiar și în aceste condiții, el reușește să se angajeze în presă și opiniile sale să fie crezute de o parte a publicului.

”Nu Recorder i-a pus capac lui CAP la CAP

Anunțul subsemnatului cu privire la încetarea emisiunii CAP la CAP precum și poziția exprimată de Recorder au dat naștere, pe lângă regrete și tristețe, la tot felul de speculații, mai mult sau mai puțin răuvoitoare. De aceea, fac următoarele precizări:

– nu există nicio contradicție între explicațiile date de Recorder și ce am spus eu. Citind în stilul aproximativ până la din topor, deosebit de răspândit în epoca noastră, unii au afirmat că eu aș fi oprit CAP la CAP pentru că nu am acceptat alt moderator, și deci n-ar fi adevărată exprimarea „dincolo de voința subsemnatului”. Mai era o sintagmă acolo, scrisă tot în românește: „încetarea apariției CAP la CAP în formula cunoscută”, adică Anca Simina, Cristian Tudor Popescu. Pe asta n-au vrut s-o vadă. Decizia de retragere i-a aparținut 100% doamnei Anca Simina, eu n-am reușit s-o conving să rămână. Voința mea a intervenit după, când am considerat că ruperea formației inițiale pune capăt emisiunii.

– Recorder nu m-a presat sau cenzurat în niciun fel. De asemenea, nu a existat nicio neînțelegere financiară, inițial eu propunându-le să particip la emisiune fără bani; dânșii au hotărât să-mi dea, totuși, o sumă.

Am avut cea mai bună colaborare cu domnii Mihai Voinea și Cristian Delcea. De aceea, nu exclud posibilitatea să fie reluată, în alte formate decât repauzata CAP la CAP.”, sunt precizările făcute de Cristian Tudor Popescu.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *