Timpul Liber

De ce visezi des aceeași persoană. Mesajul ascuns în timp ce dormim

Nu putem visa ceea ce nu cunoaştem, spun psihologii, iar fiecare vis ne poate transmite un mesaj ascuns, mai ales dacă se repetă frecvent. Psihologii spun că nu putem visa ceea ce nu cunoaştem, lucru care are sens. Fiecare vis ne poate transmite un semnal ascuns, mai ales dacă se repetă frecvent.

Ce spun psihologii
Psihologii sunt de părere că mintea noastră lucrează în timp ce dormim. Cu siguranță, ți s-a întâmplat ca înainte de somn să te gândești la tot ce s-a întâmplat pe parcursul zilei, nu-i așa? Stresul joacă un rol foarte important în aceste situații.

„Mintea noastră este asemenea unui computer. Când adormim, acel computer continuă să funcționeze pe fundal. Nu se oprește pur și simplu când dormim, chiar dacă aceasta este percepția noastră”, scrie stiridinlume.ro.


În cazul în care visezi deseori aceeași persoană, nu înseamnă neapărat că o iubești sau o urăști, ci pur și simplu poate fi un semn că ai anumite giji sau probleme de rezolvat. Dacă ne referim la o persoană din familie este ceva legat de casă sau dacă ne referim la un coleg de muncă se referă la un proiect pe care l-ați lăsat nefinalizat.

„Astfel de vise nu sunt exact la fel de fiecare dată, dar tema recurentă este de obicei ceva ce mintea ta consideră că a rămas nerezolvat.
Iar mintea ta, asemenea unui computer, repetă iar și iar aceeași temă. Prin urmare, dacă tema rămâne aceeași de fiecare dată, fie ar trebui să înlocuiești informația, fie să rezolvi acel conflict”, a precizat psihologul John Mayer. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *