Politică

Deputata Irina Lozovanu, candidată la alegerile locale din Ocnița, unde soțul ei a încercat să mituiască edilul

Deputata Irina Lozovanu, soția consilierului local care a fost reținut în flagrant în timp ce încerca să mituiască actualul primar al orașului Ocnița pentru a pleca din PSRM și a adera la Partidul „Renaștere”, a fost recomandată de Biroul Executiv al formațiunii la funcția de candidat la alegerile locale din această localitate, a anunțat Partidul „Renaștere”, care notează că decizia finală privind candidatura sa va fi luată în urma unor consultări ample și a deciziilor colective ale membrilor partidului, scrie Deschide.md. 

Menționăm că astăzi, Lozovan a făcut o declarație pentru localnicii din Ocnița.

„Îmi place foarte mult orașul nostru mic și locuitorii săi. Până în prezent, pur și simplu nu există locuri de muncă în Ocnița. Anterior, orașul nostru a fost o așezare frumoasă, cu multe fabrici și unități industriale, beneficiind de pe urma unui nod de cale ferată vital. Sarcinile noastre principale pentru astăzi sunt crearea de locuri de muncă, atragerea investitorilor și dezvoltarea proiectelor de infrastructură”, a declarat Irina Lozovan.

Vă amintim că soțul deputatului Irina Lozovan, membru al Consiliului raional Ocnița, este cercetat pentru că a încercat să-l mituiască pe primarul orașului cu suma de 2 milioane de le, a declarat Centrul Național Anticorupție (CNA) prin intermediul unui comunicat. Bărbatul a fost reținut miercuri în flagrant, în timp ce transmitea edilului 30 de mii de dolari, și plasat în arest pentru 72 de ore în izolatorul CNA.

În schimb, consilierul i-ar fi promis o remunerare ilicită de 2 milioane de lei, dintre care 1 milion era personal pentru primar, iar altă parte din bani urma a fi investită în proiecte de infrastructură.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *