JustițiePolitică

FOTO. Perchezițiile de la Partidul Renaștere: Soțul deputatei Lozovan, adus la Judecătoria Bălți

Soțul deputatei Lozovan, Pavel Gîrleanu, care este consilier raional al orașului Ocnița, a fost escortat de ofițerii CNA la Judecatoria din Bălți, în dosarul tentativei de corupere a primarului de Ocnița, Victor Artamaniuc.

Astfel, potrivit oamenilor legii, acesta a încercat să-i ofere alesului local, 30 de mii de dolari pentru ca acesta să adere la Partuidul „Renașterii”, condus de Alexandr Nesterovschi.

Vă amintim că soțul deputatului Irina Lozovan, membru al Consiliului raional Ocnița, este cercetat pentru că a încercat să-l mituiască pe primarul orașului cu suma de 2 milioane de le, a declarat Centrul Național Anticorupție (CNA) prin intermediul unui comunicat. Bărbatul a fost reținut miercuri în flagrant, în timp ce transmitea edilului 30 de mii de dolari, și plasat în arest pentru 72 de ore în izolatorul CNA.

În schimb, consilierul i-ar fi promis o remunerare ilicită de 2 milioane de lei, dintre care 1 milion era personal pentru primar, iar altă parte din bani urma a fi investită în proiecte de infrastructură.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Guvernarea PAS face dosare penale tuturor adversarilor politici. Neexistînd justiție independentă în Republica Moldova nu se poate ști cît de corecte sînt aceste dosare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *