CSI / RusiaRăzboiUcraina

Detaliul care l-a dat de gol pe Putin în vizita sa ”pe front”, la 130 de kilometri de cele mai apropiate trupe ale Ucrainei

Vladimir Putin a făcut o călătorie în teritoriile ocupate de armata rusă în Ucraina, înainte de Paște, pe 16 aprilie.

Călătoria a fost un secret – informații despre ea au apărut abia pe 18 aprilie.

Centrul de Investigații Jurnalistice, după ce a analizat imaginile transmise de propaganda rusă, a ajuns la concluzia că acesta a vizitat sediul trupelor de ocupație „Dnepr”, care se află la centrul de agrement „Brigantina”, în satul Sceastlivțevo de pe Arbat Strelka (regiunea Herson), transmite Ziare.com.

Acest complex aparține uzinei Metinvest a miliardarului Rinat Akhmetov. Înainte de invazia pe scară largă a armatei ruse, aici se odihneau angajații întreprinderilor metalurgice ale omului de afaceri.

Agenția Novosti a atras atenția asupra modului în care serviciul de presă al Kremlinului a încercat din nou să ascundă o parte din informațiile despre călătoria lui Putin.

Așadar, Kremlinul a montat un videoclip din regiunea Herson, unde Putin a dat armatei o icoană. În videoclipul original, prezentând militarilor cadoul, Putin spune: „Paștele va fi în curând, nu?”.

Aceste imagini au fost difuzate de canalul TV Rossiya 1. Totuși, pe site-ul Kremlinului, sunetul a fost tăiat și a rezultat: „Acum e Paște, nu?”.

De asemenea, analiștii au mers mai departe și au calculat că Putin nu risca să apară în prima linie, așa cum a făcut-o Volodimir Zelenski. A ajuns în satul Sceastlivțevo, care se află la cel puțin 130 km de cele mai apropiate poziții ale Forțelor Armate ale Ucrainei. Rachetele ucrainene nu ar putea ajunge acolo.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *