Social

DOC/ Maia Sandu a semnat decretul privind revocarea lui Viorel Gherciu din funcția de ministru al Agriculturii și Industriei Alimentare și numirea lui Vladimir Bolea

Șefa statului, Maia Sandu, a semnat decretul privind revocarea fostului ministru al Agriculturii și Industriei Alimentare, Viorel Gherciu, și cel prin care Vladimir Bolea este numit noul ministru al Agrciulturii. Decretele au fost semnate astăzi, 8 iulie, și intră în vigoare la data semnării, privind TV8.

„Domnul Viorel Gherciu se revocă din funcția de ministru al Agriculturii și Industriei Alimentare”, potrivit decretului nr. 521-IX.

„Domnul Vladimir BOLEA se numește în functia de ministru al Agriculturii și Industriei Alimentare”, se menționează în decretul nr. 522-IX.

Vă amintim că Viorel Gherciu a declarat că a fost luat prin surprindere de decizia de a fi schimbat din funcția de ministru al Agriculturii și Industriei Alimentare. El a fost anunțat aseară, 7 iulie, de prim-ministra Natalia Gavrilița despre intenția demitere, dar, nu a crezut că se va întâmpla atât de repede.

De asemenea, deputatul PAS, Vladimir Bolea, care este și președintele Comisiei parlamentare pentru agricultură, a depus jurământul în calitate de ministru al Agriculturii, de dimineață. Menționăm că presa nu a fost informată despre faptul că Viorel Gherciu a plecat din această funcție, dar și nici despre noua numire

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *