Social

DOC. Toți operatorii de taxi vor putea prelua pasageri de la Aeroportul Internațional Chișinău

Toți operatorii de taxi vor putea prelua pasageri de la Aeroportul Internațional Chișinău. Aceștia vor avea o parcare amenajată, unde vor sta în rând și vor aștepta să preia pasagerii, anunță ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, transmite Știri.md.

„Gata cu monopolul. Toți operatorii de taxi vor putea prelua pasageri de la Aeroport. Operatorii de taxi vor avea o parcare amenajată, unde vor sta în rând și vor aștepta să preia pasagerii.

La terminalul de ieșire din Aeroport vor fi amplasate indicatoare care vor ghida pasagerii către taximetriști. Principiul de funcționare va fi primul venit, primul servit. Astfel, va fi evitat ambuteiajul din fața Aeroportului, iar taximetriștii nu vor mai sta la ieșire să preia pasagerii,

Până acum doar o singură companie de taxi avea permisiune de a staționa în fața Aeroportului. Contractul cu această companie nu a fost prelungit”, scrie Spînu pe Facebook.

În acest sens, Aeroportul Internațional Chișinău a emis un Regulament care explică detaliat cum va decurge toată procedura.

De asemenea, în această săptămână va fi organizată o ședință cu reprezentanții companiilor de taxi, unde va fi prezentat noul Regulament.

Noul Regulament poate fi văzut atașat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *