Editorial

Dodon – trădător de patrie

Cu siguranță, Republica Moldova în forma ei actuală nu este patria mea, va fi doar atunci când va intra în componența hotarelor ei istorice din România Mare.

Pentru mine acest stat este fictiv, la fel ca legile și constituția lui. Însă în mintea bolnăvioară a lui Dodon acest stat chipurile există, și chiar dacă el există, Dodonul trădează acest stat zi de zi, prin declarații și acțiuni care prejudiciază securitatea și integritatea acestui stat. Invitația lui Rogozin la Tiraspol și intenția lui Dodon de a decora criminalii care au omorât conaționalii, nu este altceva decât trădare de patrie.

Ce fel de președinte al tuturor moldovenilor este Dodon dacă pleacă să sărbătorească masacrarea moldovenilor împreună cu ucigașii? Toate victimele acelui război erau cetățenii acestei țări, cu pașapoartele acestei țări fictive, țară care a fost masacrată și ruptă în două. Și dacă Dodon se dă mare patriot al acestei țări fictive, ar trebui să dea dovadă de un pic de respect față de cetățenii ei.

Intenția lui Dodon de a sărbători acest masacru nu este altceva decât trădare de patrie și scuipat în memoria victimelor războiului din Transnistria. Articolul 337 din Codul Penal al Republicii Moldova spune că „Trădarea de Patrie, adică fapta săvârşită intenţionat de un cetăţean al Republicii Moldova în dauna suveranităţii, inviolabilităţii teritoriale sau a securităţii de stat şi a capacităţii de apărare a Republicii Moldova, prin trecerea de partea duşmanului, spionaj, divulgare a secretului de stat unui stat străin, unei organizaţii străine sau reprezentanţilor lor, precum şi acordarea de ajutor unui stat străin la înfăptuirea activităţii duşmănoase împotriva Republicii Moldova, se pedepsesc cu închisoare de la 12 la 20 de ani”.

Așa că atunci când potlogarul de Dodon revine din sejurul lui de PR, e momentul să fie încătușat și pus la răcoare, măcar pe 12 anișori, sau extrădat undeva prin Siberia, acolo unde se vede că e patria lui adevărată. Rogozin a fost pus la punct, însă e timpul să-l punem la punct și pe președintele nostru siberian, pentru că mâine ne vom trezi cu un nou război civil din cauza ambițiilor înfumurate ale unui idiot.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *