Muzică

Doliu în trupa Depeche Mode, după decesul unui membru marcant. „Suntem şocaţi şi deosebit de trişti pentru trecerea în nefiinţă prea devreme a dragului nostru prieten”

Andrew „Fletch” Fletcher, clăpar și membru fondator al trupei britanice Depeche Mode, a murit joi, la vârsta de 60 de ani. Anunțul a fost făcut chiar pe pagina de Facebook a formației.

„Suntem şocaţi şi deosebit de trişti pentru trecerea în nefiinţă prea devreme a dragului nostru prieten, membru al familiei şi coleg Andy «Fletch» Fletcher”. Fletch a avut o inimă de aur, era mereu alături când aveai nevoie de sprijin, de o conversaţie spirituală, de distracţie sau de o bere rece. Inimile noastre sunt alături de familia sa, spre care să vă îndreptaţi gândurile voastre şi să le respectaţi intimitatea în aceste clipe”, au scris colegii săi pe rețeaua de socializare.

Andrew Fletcher s-a născut în Nottingham, în 1961, și s-a mutat la Basildon, unde la sfârșitul anilor 1970 a format trupa „Composition Of Sound”, alături de Martin Gore și Vince Clarke.

După intrarea cântărețului Dave Gahan, trupa și-a schimbat numele în „Depeche Mode”, cu care au cunoscut consacrarea.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *