Opinii și Editoriale

Dragi bărbați, NU înseamnă NU!

Acest text nu este dedicat femeilor, ci mai degrabă bărbaților, celor care în fiecare an de 8 martie își aduc aminte de mame, surori, soții și iubite și cred că trei lalele în cruce le vor face pe acestea mai fericite.

Dragi bărbați, sunteți patetici și ipocriți. V-am văzut îmbulzindu-vă la gheretele de flori de parcă era sfârșitul lumii. Asta în timp ce în restul anului considerați femeia doar un obiect al vostru: un obiect care trebuie să vă hrănească, să vă facă curat în casă, să vă educe copiii și să-și știe locul. Și da, femeia nu este un mister, iar nu înseamnă nu. Indiferent dacă o femeie este sexy, plină de vicii, dependentă de alcool sau e nimfomană – ea nu vrea să fie violată. Și atunci când îți răspunde cu nu la avansurile tale sexuale, nu e loc de niciun mister – e vorba de un nu categoric.
Miercuri a fost 8 martie, joi – florile deja s-au ofilit, iar bărbații au revenit la misoginismul zilnic, la glumele sexiste și avansurile bădărane. Marșul „NU înseamnă NU” a trecut pe neobservate. O mare parte a presei avea altceva de monitorizat: misterele, erotismul, fustele scurte și cozile de la flori. Iar de joi am revenit la normalitate, la femei bătute și violate, la misogini sexiști și bădărani alfa-masculi, la discriminare și sclavie patriarhală.

P.S. Nu știu dacă le-a felicitat cineva cu 8 martie pe fetele violate de Stanislav Florea de la Internatul Psihoneurologic din Bălți. Vă reamintesc că violatorul lor este încă în libertate, și probabil va mai fi mult timp la felul în care lucrează justiția noastră. Probabil fetele au avut un 8 martie de coșmar, însă noi, bărbații, am uitat de ele. Pentru că nu ne pasă de femei și suntem ok cu violul, însă, pe 8 martie, an de an, îmbrăcăm masca respectului ca niște ipocriți adevărați și ne facem că iubim femeile. Florea cu siguranță și-a felicitat soția și i-a adus un buchet mare de flori, vreo 17 trandafiri, după numărul fetelor pe care le-a violat. Vreau s-o felicit și eu pe soția violatorului Florea, ea e o femeie adevărată, victimele soțului ei sunt doar niște „proaste” pline de mister pentru care nu înseamnă da.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *