Drob de miel
Ingrediente:
– 1/2 carne macra de miel,
– 1 ficat,
– 2 rinichi,
– 2 plamani, inima,
– 3 oua,
– 4 legaturi de ceapa verde,
– 2 legaturi de patrunjel verde tocat,
– sare, piper, 1 ceasca ulei
– prapurele de miel,
Mod de preparare:
Se fierbe carnea de miel separat, se taie bucatele foarte mici si se amesteca cu maruntaiele de miel fierte, spalate in apa rece si tocate cu masina de tocat. Amestecul se sareaza si se pipereaza dupa gust, apoi se adauga peste ceapa si verdeata tocate marunt calite putin in ulei. Se adauga si ouale batute bine. Prapurul se pune intr-o tava unsa bine, cu marginile iesite afara din forma. In prapur se pune amestecul facut anterior. Tava se da la cuptor si se coace la foc potrivit. Este gata facuta atunci cand s-a rumenit usor. Se scoate din tava si se serveste rece, taiat felii, asezate pe frunze de salata verde. Daca organele de miel sunt prea mici, se poate completa cu pipote si ficatel de pui.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!