miel

Cum să marinezi corect carnea de miel
Culinar.md

Cum să marinezi corect carnea de miel

Ingrediente: 1 kg carne de miel (pulpa sau cotletul) 3 căței de usturoi 2 lingurițe de sare 1 linguriță de…
Friptură „lentă” de miel cu cartofi felii
Culinar.md

Friptură „lentă” de miel cu cartofi felii

Totul este despre gătirea lentă a mielului – dacă al tău are nevoie de puțin mai mult, atunci lasă-l la…
De ce tăiem mielul de Paşti. Nebănuitele semnificaţii ale actului sângeros
Istorie

De ce tăiem mielul de Paşti. Nebănuitele semnificaţii ale actului sângeros

Ritual străvechi, plin de semnificaţii precise, dar care astăzi par a se estompa tot mai mult sub presiunea post-modernismului galopant,…
Rețetă delicioasă: Pulpă de MIEL cu rozmarin
Culinar.md

Rețetă delicioasă: Pulpă de MIEL cu rozmarin

Ingrediente (6 portii): 2,7 kg pulpa de miel 30 ml ulei de masline 3 catei de usturoi 1 legatura de…
Pulpă de miel la cuptor cu ierburi aromate
Culinar.md

Pulpă de miel la cuptor cu ierburi aromate

Mielul fraged, gătit încet, infuzat cu usturoi moale și arome de ierburi, este o mâncare minunată. Această rețetă are și…
(REȚETA ZILEI) Pilaf turcesc cu carne de miel şi stafide
Culinar.md

(REȚETA ZILEI) Pilaf turcesc cu carne de miel şi stafide

O reţeta cu un aer oriental. Un pliaf cu carne şi stafide. Un deliciu!
Friptură de miel la cuptor
Culinar.md

Friptură de miel la cuptor

Masa din prima zi de Paşti este un prilej de reunire a familiei, decurgând după un adevărat ritual. 
Cum să pregăteşti o friptură magică de miel la ceaun. Ingredientele care-i dau savoarea unică
Actualitate

Cum să pregăteşti o friptură magică de miel la ceaun. Ingredientele care-i dau savoarea unică

Considerată vedeta sărbătorilor pascale, carnea de miel poate fi preparată după felurite reţete, însă friptura la ceaun este considerată cea…
(VIDEO) Cum prepară un bucătar profesionist mielul de paști
Culinar.md

(VIDEO) Cum prepară un bucătar profesionist mielul de paști

Deși este un armean get-beget, are cetățenie de moldovean și este îndrăgostit de bucătăria noastră tradițională, pentru că este sănătoasă…