Actualitate

Elena Pahomova (NTV) pune pe picior de egalitate panglica fascismului rus Sf. Gheorghe cu tricolorul românesc. De ce tace SIS? Unde-i procuratura?

„Îi acord azi prea multa atentie pretinsei jurnaliste de la canalele transnistrene si dodoniste, Elena Pahomova, dar nu cred ca trebuie sa lasam ca unele actiuni ale propagandistilor sa treaca asa, neobservate de unii, dar cu bataie lunga pentru multi altii. Cititi si va cruciti de ultima postare a propagandistei putiniste pe facebok”, a scris pe facebook jurnalista de investigație Cornelia Cozonac.

Mesajul pro-fascistei Pahomova:

Un pericol mult mai mare pentru țară decât panglica Sfântului Gheorghe este panglica tricolorului românesc. Se pregătesc încet, dar persistent mințile pentru dispariția Moldovei ca stat.
Cu toate acestea… nici un parlament sau guvern nu a avut vreo inițiativă de a-l interzice (se are în vedere tricolorul românesc).
Purtați și visați – este dreptul vostru.
Și apoi au venit la putere ignoranții agresivi…”

Vezi și Ce au în comun socialiștii, găgăuzii și separatiștii? Urăsc tricolorul R. Moldova, și adoră simbolica fascismului rus

SIS-ul nu dă semne că e pregătit să reacționeze corespunzător la provocările din ultima perioadă. Amintim că în ultima săptămână au avut loc mai multe „incidente”: un TAB din Bălți a fost vandalizat cu însemnele fascismului rusesc (litera Z) iar pe o șosea din Găgăuzia s-au scris mesaje provocatoare pro-rusești.

Sperăm ca șefii SIS să nu fie niște simple încălzitoare pentru fotoliile comfortabile în care s-au aciuat.

Pahomova – separatista putinistă „teleportată” le televiziune lui Dodon și Furculița

Elena Pahomova este o pseudo-jurnalistă de limbă rusă. Aceasta activează în televiziune din 1998. A lucrat anterior la posturile de la Chişinău NIT, ORT-Moldova, TV 7, Publika TV. În decembrie 2013 a fost numită redactor principal al postului de televiziune al separatiștilor din Tiraspol „Primul Transnistrean/Первый Приднестровский”. În 2017 a fost „teleportată” la trustul de presă controlat de gruparea Dodon-Furculiță.

Pakhomova a primit medalia „Pentru o contribuție dezinteresată (sic!) la organizarea Acțiunii de Asistență Reciprocă All-Russian #NoiÎmpreună” și o scrisoare semnată de Putin.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Adrian Popa

Adrian Popa a urmat mai multe programe de formare academică în țară și străinătate, are pregătire în domeniile științe politice, relații internaționale și studii de securitate.

1 comentariu

  1. Si cam ce ai vrea tu, Adriane, de la SIS sa intreprinda in vazul tuturora ca sa placa? Sa le puna calusul in gura si sa le incatusaze mainile la spate – maine rasar altii, ca-s multi, chiar foarte multi Poate incercati sa va vedeti barna din ochiul vostru; sa va apreciati
    textele cu un ochi critic ca sa intelegeti ca-i jale ceea ce debitati si ne oferiti. ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *