Internațional

Elevul care a comis masacrul din Serbia are o singură grijă: ”Se vorbește despre mine, sunt eu regele rețelelor?”

Băiatul în vârstă de 13 ani care a comis masacrul din Serbia, în urma căruia au murit 9 persoane, adresează medicilor în mod repetat o singură întrebare încă din momentul în care a intrat în custodia acestora. Mai exact, îl interesează cât de popular a devenit.

”Se vorbeşte despre mine, sunt eu regele reţelelor?”, ar fi singura întrebare pe care băiatul o adresează angajaţilor Clinicii de Neurologie şi Psihiatrie pentru Copii şi Tineri unde este internat, potrivit Breakinglatest.news.

Conform unei surse din clinică citată de publicația menționată, băiatul nu a întrebat niciodată despre starea celor 7 răniți și nici nu s-a referit la persoanele pe care le-a ucis.

”Întreabă cel puţin o dată pe zi ce se întâmplă afară, dacă se vorbeşte despre el, ce se spune, mai ales pe reţelele de socializare. (…) Nici măcar nu este conştient de ceea ce a făcut”, spune sursa citată.

Vă amintim că un băiat în vârstă de 13 ani a deschis focul, miercuri, într-o şcoală din Belgrad şi a ucis opt elevi, majoritatea fete, şi un agent de securitate. Alţi şase elevi şi o profesoară au fost răniţi. În timpul atacului, pe care îl planificase minuţios timp de o lună, a tras 57 de focuri de armă, potrivit presei locale. Întreaga ţară este sub şoc, iar preşedintele a anunţat înăsprirea condiţiilor în care poate fi deţinută o armă de foc.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *