Social

EXCLUSIV. Avocatul lui Șaran anunță unde s-ar afla clientul său. „Mașina mea nu a fost furată de către nimeni”

Turnură de situație în cazul evadării fondatorului Bimobil Kitchen, Miahil Șaran. În timp ce PCCOCS și IGP se află pe urmele lui Șaran, și susțin că acesta și-a scos brățara electronică în baza căreia era monitorizat de oamenii legii, și-a aruncat scurta, s-a deplasat în parcul „Dendrariu”, iar ulterior a dispărut, avocatul Aurel Grosu respinge aceste informații, transmite Realitatea.md.

Avocatul lui Șaran, Aurel Grosu, susține că Șaran nu i-ar fi furat mașina, așa cum spune IGP.

„Avocat: Mașina mea nu a fost furată de către nimeni, eu am venit acasă cu ea de la instanța de judecată. Jurnalist: IGP spune că domnul Șaran ar fi luat mașina dvs. și ar fi plecat într-o direcție necunoscută! Avocat: Nu este adevărat, poliția să se spele la ochi și să spună cum a falsificat probele de la percheziții. Jurnalist: Unde se află în aceste momente clientul dvs. Șaran? Avocat: Lui i-a stat rău și a plecat acasă. Mașina mea, repet, nu a fost furată de către nimeni. Vom contesta decizia de astăzi, 100%”, a declarat Aurel Grosu, avocatul Mihail Șaran.

În replică, responsabilii IGP, susțin că:

„Poliția a insistat pe schimbarea măsurii preventive, deoarece are informații clare că Șaran interacționează cu alți figuranți în dosar. Informația publicată de Poliție este oficială și reacții la acuzațiile avocatului despre falsuri nu vor fi comentate” a declarat Diana Fetco, purtătoarea de cuvânt a IGP.

Vă amintim că vineri, 7 aprilie, PCCOCS a anunțat că fondatorul „Bismobil Kitchen”, Mihail Șaran a fugit de procurori și polițiști, după ce urma să revină în Penitenciarul nr. 13 pentru 30 de zile.

IGP susține că Șaran a fugit cu mașina avocatului său. Poliția roagă cetățenii să ajute la căutarea lui.

Menționăm că Mihail Șaran a fost reținut acum două luni, pe Aeroportul de la Chișinău, după care a fost mutat din arest în Penitenciarul nr. 13, apoi în arest la domiciliu săptămâna trecută, prin decizia Curții de Apel Chișinău. 

Împotriva companiei Bismobil Kitchen și a directorului acestuia Mihail Șaran sunt înregistrate 15 plângeri din partea clienților care au încheiat contracte de realizare a bucătăriilor la comandă.

Sute de oameni au rămas fără mii de euro și fără bucătării, după ce magazinele Bismobil Kitchen din toată România au fost închise. În medie, oamenii au plătit aproximativ 6000 de euro, reprezentând un avans de 70% pentru bucătării pe care nu le-au mai primit.

Disperați că nu își primesc nici banii, nici bucătăriile, oamenii au început să facă plângeri de mai bine de o lună la Autoritatea pentru Protecția Consumatorului (ANPC) și Poliție, dar polițiștii și inspectorii OPC se mișcă cu încetinitorul, în ritm de melc, și nu par impresionați de sutele de păgubiți. Așa că între timp, firma a închis toate magazinele din țară, iar reprezentanții ei sunt de negăsit.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *