Politică

EXCLUSIV. Fratele lui Dodon a fost arestat la Moscova. „Acum Igor Dodon este în șoc. A fost pus să semneze acolo niște angajamente”

Fratele lui Igor Dodon ar fi fost arestat alaltăieri la Moscova, a anunțat joi liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, într-o conferință de presă susținută la Chișinău.

„Alexandru Dodon a fost arestat la Moscova. Acum Igor Dodon este în șoc. El a fost pus să semneze acolo niște angajamente că nu se va destrăma Partidul Socialiștilor din R. Moldova, fracțiunea parlamentară. Tot răul care mi l-a făcut mie, acele solicitări de deschidere a dosarelor penale pe numele meu, se întoarce împotriva lui”, a subliniat Usatîi, scrie Ziarul Național.

De asemenea, politicianul a menționat că nu Maia Sandu și Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) l-au înlăturat pe Dodon de la putere.

„Oamenii, inclusiv eu, am votat împotriva lui Dodon. Acesta s-a autodistrus cu acele „kulioace”, cu petrecerile organizate la Condrița”, a punctat Usatîi, care astăzi și-a anunțat revenirea în politică.

Menționăm că Alexandru Dodon era partener de afaceri cu fiul fostului procuror general al Rusiei, Igor Ceaika.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *