Social

FOTO. Accident de motocicletă la Soroca: Tânărul de 17 ani a decedat pe patul de spital

Adolescentul de numai 17 ani, care în urmă cu o săptămână a fost victima unui accident rutier la intrarea în municipiul Soroca, a decedat.

Acesta a fost dus în câteva ore cu Serviciul republican AVIASAN la Chișinău, fiind internat la Centrul Mamei și Copilului. Ultimele zile s-a aflat în stare gravă în secția de reanimare, dar fiindcă traumele erau incompatibile cu viața, organismul său a cedat, scrie Echipa.md.

Coliziunea s-a produs la 6 mai, la intrarea în municipiul Soroca de pe strada Ocolirii, dintre motociclistul de 17 ani și un microbuz marfar, condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani.

Versiunea preliminară a accidentului este că microbuzul venea de pe un drum secundar și urma să intre în satul Zastânca, iar motociclistul se deplasa pe drumul principal spre oraș, și nu a reușit să evite impactul cu transportul ce trebuia să-i cedeze trecerea.

Tânărul în vârstă de 17 ani a fost internat atunci în stare gravă în secția reanimare cu politraumatism, traumă cranio-cerebrală închisă, comă, multiple fracturi ale oaselor feței. Poliția informează că motocicleta era fără număr de înmatriculare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *