Actualitate

FOTO // Contrabandă ieșită din tipare la granița cu Ucraina

Puțin trecut de miezul nopții a zilei de 28 martie curent, în apropiere de sat. Bulboaca, r-nul Briceni, un echipaj al Poliției de Frontieră din cadrul Direcției regionale Nord a oprit în trafic un Mercedes Vito, înmatriculat în R. Moldova, care se deplasa cu viteză excesivă.

La fața locului a fost legitimat conducătorul auto, un cetățean moldovean de 39 de ani, locuitor al sat. Bulboaca. În rezultatul verificării fizice a mijlocului de transport, în compartimentul marfar s-au depistat 40 de saci cu 1200 kg de miez de nucă. Pentru întreaga încărcătură, estimată la aproximativ o sută de mii lei, șoferul nu deținea actele de însoțire, cât și nu a putut justifica prezența sa în zona de frontieră.

Din investigațiile preliminare, pe fapta dată există bănuială că lotul de miez de nucă a fost introdus ilegal în țară. În continuare, polițiștii de frontieră verifică informațiile deținute pentru a elucida circumstanțele și aplica măsurile legale ce se impun în privința persoanelor vinovate. Lotul de marfă a fost ridicat și pus la păstrare pe teritoriul SPF Briceni până la finalizarea cercetărilor.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *