CSI / Rusia

FOTO. Fascistul rus Rogozin i-a trimis ambasadorului Franței ciobul de proiectil pe care l-au extras chirurgii. „Vă rog să îi transmiteți lui Emmanuel Macron”

Fragmentul de proiectil care a fost extras din corpul lui Dmitri Rogozin, fostul vicepremier rus și fostul șef al Roscosmos, i-a fost expediat ambasadorului Franței în Federația Rusă, informează miercuri, 4 ianuarie, RIA Novosti.

Agenția rusă pro-Kremlin a publicat o fotografie a scrisorii adresate de către Rogozin către ambasadorul francez de la Moscova, împreună cu fragmentul de proiectil care ar fi fost lansat cu ajutorul sistemului de artilerie Ceasar. Acesta i-a cerut diplomatului să îl transmită președintelui Franței, Emmanuel Macron.

„Vă rog să îi transmiteți fragmentul de proiectil care a fost extras de către chirurgi din coloana mea vertebrală lui Emmanuel Macron. Și să îi spuneți că nimeni nu va scăpa de responsabilitatea pentru crimele Franței, SUA, Marii Britanii, Germaniei și altor țări NATO din Donbas”, se arată în scrisoare.

(FOTO) Rogozin i-a trimis ambasadorului Franței ciobul de proiectil pe care l-au extras chirurgii: „Vă rog să i-l trimiteți lui Macron”
(FOTO) Rogozin i-a trimis ambasadorului Franței ciobul de proiectil pe care l-au extras chirurgii: „Vă rog să i-l trimiteți lui Macron”

Vă amintim că la 23 decembrie, Rogozin a fost rănit după ce obuzele ucrainene au lovit hotelul în care locuia în Donețk, un oraș controlat de apropiați ai Rusiei.

„Sunt rănit – o bucată de metal de 8 milimetri pe 6 milimetri a intrat deasupra omoplatului drept”, a scris Rogozin pe Telegram. „Va trebui să fac o operație. Au mai fost loviți și alți apropiați de-ai mei”.

Agenția de presă TASS a citat un consilier al lui Rogozin care a spus că va fi transportat la Moscova, deoarece medicii locali au decis că o operație este prea riscantă.

Oficialii au declarat că obuzele au lovit hotelul miercuri înainte de o întâlnire organizată de Rogozin pe tema securității în regiune.

Rogozin a fost internat inițial la Donețk, apoi transportat în Rostov-pe-Dodon. De acolo, a fost transportat la Moscova, unde a fost operat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *