Actualitate

Fascistul rus Dmitri Rogozin: „Sunt rănit – o bucată de metal de 8 milimetri pe 6 milimetri a intrat deasupra omoplatului drept. Trebuie să fie operat”

Fostul vicepremier rus Dmitri Rogozin a declarat joi că are nevoie de o intervenție chirurgicală după ce a fost rănit într-o explozie în Ucraina.

Anterior, autoritățile dintr-o zonă controlată de Rusia a regiunii Herson din sudul Ucrainei au declarat că un alt oficial instalat de ruși a fost ucis joi într-un atac cu o mașină-capcană.

Rogozin a fost rănit miercuri, după ce obuzele ucrainene au lovit hotelul în care locuia în Donețk, un oraș controlat de apropiați ai Rusiei. „Sunt rănit – o bucată de metal de 8 milimetri pe 6 milimetri a intrat deasupra omoplatului drept”, a scris Rogozin pe Telegram. „Va trebui să fac o operație. Au mai fost loviți și alți apropiați de-ai mei”.

Agenția de presă Tass a citat un consilier al lui Rogozin care a spus că va fi transportat la Moscova, deoarece medicii locali au decis că o operație este prea riscantă.

Oficialii au declarat că obuzele au lovit hotelul miercuri înainte de o întâlnire organizată de Rogozin pe tema securității în regiune.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *