Actualitate

FOTO. Fotografii care ar fi de la Naslavcea, cu rămășițele rachetei, extrase din telefonul ministrului Justiției: „Aproximativ 8×8, adâncimea 80 cm”

Mai multe fotografii, care ar fi de la Naslavcea, unde pe 31 octombrie, a căzut o rachetă, au fost făcute publice odată cu scurgerile din telefonul ministrului Justiției, Sergiu Litvinenco, pe care oficialul le neagă. Ministrul ar fi primit fotografiile de la fața locului la 5:23 dimineața, transmite Unimedia.

Mai multe discuții din telefonului ministrului Justiției au fost făcute publice pe un site numit Moldova-leaks.com, în special fiind vorba despre chaturi din Telegram. Printre acestea se regăsesc și fotografii, care ar fi de la Naslavcea, unde au căzut rămășițe ale unei rachete rusești, lichidată de serviciul ucrainean.

Potrivit site-ului menționat, Litvinenco ar fi primit primele fotografii de la fața locului în dimineața lui 31 octombrie 2022, de la un oarecare Sergiu Russu, care putem presupune că este șeful Procuraturii pentru Combaterea criminalității Organizate și Cauze Speciale.

La rândul său, Russu a primit mesajele de la Ina Fencovschi, care poate fi șefa Procuraturii Ocnița.

Fotografiile de la fața locului au ajuns la ministrul Justiției la ora 5:23 – 5:38, deși din imagini se vede că nu e noapte.

Instituțiile statului au anunțat despre incident la ora 10:44 și mai târziu, iar unele imagini surprinse de camere de supraveghere indică ora 8:44 dimineața.

Menționăm că ministrul Justiției a negat autenticitatea discuțiilor făcute publice pe Moldova-leaks.com și a legat scurgerile de solicitarea sa către Curtea Constituțională de a examina scoaterea în afara legii a Partidului Șor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Timpul.md şi pe TELEGRAM!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *