Social

FOTO. Fragmentele unei rachete căzute pe teritoriul regiunii transnistrene: Ministerul Apărării vine cu precizări

Reprezentanții Ministerului Apărării au venit cu precizări în legătură cu fragmentele de rachetă ce au fost găsite în comuna Chițcani din stânga Nistrului, transmite Ziarul de Gardă.

„Cu referire la pretinsa rachetă identificată în regiunea transnistreană, informăm că la fața locului s-au deplasat observatorii militari din cadrul Forțelor Mixte de Menținere a Păcii.

La această etapă, nu este clară originea obiectului identificat și nici nu se confirmă din surse independente traiectoria acesteia.

Autoritățile statului vor continua să țină publicul informat pe măsură ce primim mai multe informații verificate cu privire la acest incident”, se spune într-un comunicat al instituției.

UPDATE: 12:32 Așa-zisul Minister de Interne din regiunea transnistreană a publicat imagini cu fragmentele de rachetă care au căzut în comuna Chiţcani, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Așa-zisul Minister de Interne din regiunea transnistreană

Vă amintim că fragmentele unei rachete S-300 din 1968, de producție rusească, au căzut pe teritoriul regiunii transnistrene în jurul ore 1.00 noapte, după ce a explodat în aer, a declarat copreședintele Comisiei Unificate de Control din partea Tiraspolului, Oleg Beleakov.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Idiotilor care faceti :stirea” ! NU “PE TERRITORIUL REGIUNII TRANSNISTRENE”, caci asa puneti secesiunea in mintea unora. Corect era sa scrieti ” pe teritoriul Republicii Moldova”. Idioti, idioti ce sunteti !

  2. Hahaha! țuica de prune și diletantismul merg mână-n mâna. Ăsra-i brandul lor. Degeaba.
    Silviu și-a lăsat bodega in bătaia văntului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *