Externe

ULTIMA ORĂ! Fragmentele unei rachete de producție rusească au căzut pe teritoriul regiunii transnistrene

Fragmentele unei rachete care a explodat noaptea au căzut într-o grădină din satul Chițcani din stânga Nistrului, a anunțat șeful delegației transnistrene în Comisia Unificată de Control, Oleg Beleacov, citat de Presa din regiune și TV8.

Fragmentele unei rachete S-300 din 1968, de producție rusească, au căzut pe teritoriul regiunii transnistrene în jurul ore 1.00 noapte, după ce a explodat în aer, a declarat copreședintele Comisiei Unificate de Control din partea Tiraspolului, Oleg Beleakov.

Astfel, în jurul orei 1 noaptea, locuitorii din Tiraspol și Bender, au auzit explozii.

Presa din stânga Nistrului scrie că echipe de geniști și reprezentanți ai organelor de anchetă au fost trimiși la fața locului.

Preliminar, nu au existat victime sau daune. Racheta a aterizat într-o grădină și partea sa de luptă s-a înfipt în pământ, dar nu s-a detonat.

Sursa citată a solicitat informații de la Biroul politici de reintegrare, dar nu au putut răspunde deocamdată.

Vă amintim că în această noapte, regiunea Odesa a fost supusă unui nou atac aerian din partea Federației Ruse. Se știe despre un rănit și distrugerea infrastructurii portuare, relatează Forțele de Apărare din Sud.

Pentru acest atac, rușii au folosit 19 drone de atac Shahed-136/131 și două rachete supersonice Onyx, precum și 12 Kalibr cu traiectorii complexe în diferite zone. Pentru a ataca de pe mare, inamicul a adăugat la purtătorul de rachete de suprafață un submarin din golful Novorossiysk.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Dobitocule care scrii stirea: nu pe teritoriul regiunii transnistrene, ci pe teritoriul Republicii Moldova ! Dobitocule de pseudo-jurnalist care esti !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *