Social

FOTO. Împușcătură pe o stradă din Soroca: Un bărbat a venit cu arma la restaurant, amenințând persoanele cu care intrase în conflict

Împușcătură pe o stradă din Soroca. Totul s-a întâmplat în noaptea de vineri. Potrivit Poliției, între clienții unui local din oraș s-ar fi iscat un conflict, astfel, în rezultatul intervenției agentului de pază al localului, conflictul a fost aplanat, însă una dintre persoane a plecat, amenințând că va reveni, transmite TV8.

La scurt timp, în acel loc s-a apropiat un automobil de marca Renault Megane din care au coborât două persoane și s-au îndreptat în direcția unui grup de persoane.

Una dintre persoanele care au coborât din mașină avea în mână o armă de vânătoare. Un bărbat în vârstă de 32 de ani, client al localului, a observat arma și a încercat să o ia, însă în acel moment s-a declanșat o împușcătură, în rezultatul căreia nimeni nu a avut de suferit. 

În timpul altercației, bărbatul care venise cu arma a scăpat-o jos, după care a urcat în automobil și a plecat.

Ulterior, toate persoanele implicate au fost identificate. Sunt suspectați de huliganism doi frați de 27 și 32 de ani și un amic de-al lor de 32 de ani, toți din Soroca. Arma era deținută ilegal.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală pentru huliganism, iar tânărul de 27 de ani care ar fi amenințat persoanele cu arma este reținut pentru 72 de ore.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *