Actualitate

FOTO/ Nu știi ce ținută să alegi și cum să le combini? „Emily în Paris” poate deveni inspirația ta

De la ținute office și casual, la piese cu imprimeuri eclectice, mâneci bufante, franjuri jucăușe, piese roz aprins și nu numai, „Emily in Paris” le-a avut pe toate. Mai jos găsești câteva trucuri de styling inspirate de la eroina principală.

Pălăriile

Accesoriul care o reprezintă cel mai bine pe Emily este pălăria, iar pe locul doi, ar putea fi beretele. De fapt, ea a fost văzută purtând în cele două sezoane ale show-ului câteva pălării foarte interesante. Astfel, dacă vrei și tu să-ți schimbi complet ținuta nu uita să adaugi și o pălărie.

Propria ta culoare

Atât în primul sezon, cât și în cel de-al doilea, Emily este văzută frecvent purtând culoarea verde. Fie că este vorba de piese vestimentare sau de accesorii, ea are o mulțime și în diferite nuanțe de verde. Așa că nu-ți fie frică să găsești propria ta culoare, să ți se potrivească, dar și să fie deosebită.

Printuri curajoase

Emily a fost atât de specifică în cele două sezoane, datorită printurilor pe care le purta. Buline, modele florale sau printuri neobișnuite, ea le-a încercat pe toate și a reușit să le facă să funcționeze în combinații ce ar fi părut un adevărat dezastru la prima vedere.

Cizmele în culori neutre

Deși de multe ori Emily surprinde prin ținute pline de culoare și modele ieșite din tipare, până și ea are în garderobă câteva perechi de cizme în culori neutre. Uneori s-ar putea să vrei ca ținuta ta să nu pară chiar atât de exagerată. În plus, o pereche de cizme poate arăta foarte bine și în ținute ceva mai clasice.

Hainele cu imprimeu pepit

Fie că este vorba despre sacouri, fuste, berete sau paltoane, Emily practic mereu purta ceva clasic și mai exact, imprimeul pepit sau houndstooth, în varianta alb-negru sau color. Acest imprimeu clasic a revenit în trenduri, odată cu Emily in Paris, și poate fi purtat atât în combinație cu piese de același model, cât și cu nuanțe puternice sau neutre.

Puloverul multicolor

De-a lungul episoadelor, Emily a purtat câteva pulovere colorate superbe. Acestea au fost combinate atât cu blugi, cât și cu fuste la fel de originale. Acestea nu numai că arată splendid, dar sunt și extrem de confortabile.

Bereta

Bereta este un accesoriu parizian tipic, chiar clișeic, după spusele unora. Totuși, aceasta completează orice ținută și îi oferă un farmec aparte.

Ție îți place stilul lui Emily din Paris?

Sursa: ea.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *