PoliticăSocial

FOTO. Șefa statului Maia Sandu s-a întâlnit cu Regele Willem-Alexander al Țărilor de Jos. „Am vorbit despre riscurile de securitate din regiunea noastră, dar și despre acțiunile pe care le întreprindem ca să sporim reziliența țării”

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit la Haga cu Majestatea Sa, Regele Willem-Alexander al Țărilor de Jos.

Discuția s-a axat pe relațiile bune bilaterale, despre procesul de aderare la Uniunea Europeană și sprijinul pe care ni-l oferă partenerii olandezi în mai multe domenii, relatează Jurnal.md.

„Am discutat cu Regele Willem-Alexander și despre aprofundarea relațiilor economice și creșterea schimburilor comerciale. Suntem interesați să colaborăm în sectorul agroalimentar. La fel, am vorbit cu Majestatea Sa despre riscurile de securitate din regiunea noastră, dar și despre acțiunile pe care le întreprindem ca să sporim reziliența țării”, a declarat Maia Sandu.

„Uniunea Europeană este un proiect al păcii și al democrației, de aceea vrem să facem parte din acest proiect”, a adăugat șefa statului.

Regele Willem-Alexander al Țărilor de Jos
Regele Willem-Alexander al Țărilor de Jos
Regele Willem-Alexander al Țărilor de Jos

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *