Actualitate

Fotograful președintelui Dodon a murit într-un tragic accident în munții Alpi. Mesajul șefului statului

Presa italiană scrie că moldoveanul s-a pornit marți, 19 iunie, să urce pe vârful Matterhorn, Munții Alpi. Vineri, prietenii îl așteptau la hotel, dar, văzând că acesta nu se întoarce, au alertat autoritățile locale.

În ultima sa postare pe Facebook, fotograful scria că merge în expediție și că va reveni pe 25 iunie.

Președintele Igor Dodon deplânge moartea lui Valerii Corcimari. Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare șeful statului spune că este o tragedie teribilă.

„Ne cunoaşteam de mult timp şi lucram împreună de mult timp. Fotograf de la Dumnezeu, un adevărat profesionist, un om cu o inimă mare. Mereu vesel şi receptiv, era plin de viaţă şi de planuri de creaţie. Un om de familie, un tată exemplar, un prieten loial, un coleg minunat. Așa va rămâne memoria mea și a tuturor celor care l-au cunoscut. Nu există cuvinte pentru a exprima toată amărăciunea şi durerea acestei tragedii. Sincere condoleanţe familiei”, scrie președintele.

Valerii Corcimari este născut pe data de 22 iulie 1957. Din 2003 până în 2009, a activat în calitate de fotograf al ex-președintelui Vladimir Voronin. Din 2017, acesta se afla în Serviciul de presă al Aparatului Președintelui Republici Moldova.

Sursa: basarabia.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *