Politică

Fracțiunea Șor riscă să fie sancționată, după ce Tauber a declarat că autoritățile de la Chișinău ar pregări acțiuni provocatoare în Transnistria

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a anunțat că fracțiunea Șor din Parlament riscă să fie sancționată, după ce Marina Tauber a declarat de la tribuna parlamentară că cei de la guvernare ar pregăti acțiuni provocatoare în regiunea transnistreană, scrie Deschide.md.

„Ceea ce fac reprezentanții acestei grupări criminale nu este altceva decât o acțiune de a destabiliza situația din R Moldova, în parteneriat cu cei de la Kremlin. Noi la Biroul Permanent vom discuta această situatie și vom veni cu eventuale acțiuni, pentru a nu permite acestei formațiuni să folosească tribuna Parlamentului pentru declarații destabilizatoare. Lucrul acesta este prevăzut în Regulamentul Parlamentului. Vom discuta cu colegii din Biroul Permanent ca să nu permitem acest lucru”, a declarat Igor Grosu.

Menționăm că Marina Tauber, a declarat, precum că autoritățile centrale ar fi pus la cale o „provocare militară în regiunea transnistreană” pentru data de 17 aprilie.

Imediat, cu o reacție a venit și purtătorul de cuvânt al Executivului, Daniel Vodă. El a declarat că astfel de mesaje fac parte dintr-un discurs constant de promovare a fricii și dezbinării în societate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Unde este autoritatea statului ?! Nu există legi care să pedepsească atentatele la securitatea statului acțiunile de sabotaj și subminare a puterii instalate democratic ? Gruparea criminală rusească -partidul lui Șor trebuie interzisă prin lege ! Pe capul lui Șor trebuie pusă o recompensă pt a fi prins sau lichidat ! Ce se întîmplă ? Vă este frică de ruși ? Să nu vă fie ,Rusia își trăiește ultimele momente ! Dacă va încerca să folosească arme nucleare ,va încerca pt ultima dată în istorie ,va fi rasă de pe pământ ! NATO are suficiente arme nucleare .China nu va ajuta cu nimic Rusia .Fără Europa economia Chinei se prăbușește .În problema Transnistriei ,va interveni în mod sigur Ukraina .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *