Guvern

Gavrilița încearcă să explice incompetența din Guvernul său prin… „lipsă de comunicare”

Premierul Natalia Gavrilița a declarat că neinvitarea Asociației Investitorilor din România la Moldova Business Week 2022 a fost cauzată de… o lipsă de comunicare, motivată de schimbările de cadre la nivel guvernamental.

„Asociația Investitorilor din România nu a fost prezentă la unele discuții. Este o lipsă de comunicare din cauza că am schimbat conducerea Agenției de Investiții și, pe ultima sută de metri, a fost o lipsă de comunicare. Investitorii români au fost. Asociația Investitorilor din România nu a participat la paneluri sau la discuțiile care au avut loc, dar m-am întâlnit cu ei săptămâna trecută. Suntem parteneri foarte buni. Ne cerem scuze pentru această lipsă de comunicare, pentru că au avut loc aceste schimbări instituționale”, a declarat premierul în cadrul emisiunii „Bună Seara” de la postul public de televiziune.

Amintim că într-o postare pe Facebook, Cristian-Leon Țurcanu, ambasadorul Republicii Moldova la Chișinău, a „remarcat cu surprindere ca AIR nu este parte din Moldova Business Week 2022”.

„Am remarcat cu surprindere ca AIR nu este parte din Moldova Business Week 2022 , eveniment de anvergura dedicat afacerilor, in conditiile in care investitiile directe ale celor 30 de membri AIR reprezinta peste 54% din investitiile straine directe din R. Moldova din ultimii 10 ani”, a scris Cristian-Leon Țurcanu.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Această incompetență, caracteristică oricărei guvernări molotoivănești în relația cu românii și România, se explică prin lipsă de coloană vertebrală, ticăloșie sovieto-moscălească intrată adânc în mentalitatea publică, populație prost educată, lașă și ignorantă și, parțial, lipsă de creier la unii ce ajung în anumite poziții de decizie unde nu au ce căuta.
    Maldaivanul când vine să ceară di pomanî îi frati cu românu, atunci când îi dai di pomanî îi fatî vaca, când îi ceri să te bage în seamă i-au murit toate neamurile, i s-o înecat corăbiile samd. Ce poate fi spus mai mult referitor la un asemenea comportament? Nu avem nevoie de asemenea specimene să ne fie „frați”! Rămâneți în prostia și în ticăloșia voastră. Guvernanți români NU MAI CHELTUIȚI BANII ROMÂNILOR AIUREA ÎN RâMa!!!

      1. Mai citește odată. Și încă odată. Și încă odată. Poate, poate ai să reușești să înțelegi. Dacă nu, nu e nicio pagubă. Un al molotoivan cu rânza mare și…atât.

  2. Sfântul Burebista, sfânt pentru că vrea să-l credem fără a aduce careva dovezi palpabile sau probe de incompetență. De altfel ca și autorul. Veșnica dilemă a românilor, care cred că numai ei sunt competenți și știu exact ce trebuie de făcut, deși de abia îngână tăblița înmulțirii. Noi avem nevoie de coeziune și nu de proști.

  3. Băi Păcălici, voi nu de coeziune aveți primar nevoie, ci de două lucruri: onoare și bani. Fiindcă cei mai mulți dintre voi sunteți niște jalnici eșuati ai istoriei și economic la nivel de cerșetorie. Noi, ceilalți, poate nu știm tăblița înmulțirii, dar deocamdată pomenile curg doar într-o singură direcție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *