Horoscop

Gemenii pot rezolva chiar şi problemele celor din jur

Este o zi bună pentru a lega noi prietenii. Ar fi bine să profitaţi de această perioadă, în care aveţi un randament deosebit.

TAUR
Plecaţi într-o călătorie în interes personal, care vă apropie mai mult de persoana iubită. Faceţi cunoştinţă cu o persoană dispusă să vă dea sfaturi pentru afaceri.

GEMENI
Aveţi succes în toate activităţile legate de cămin şi vă înţelegeţi foarte bine cu familia. Sunteţi bine dispus şi comunicaţi cu mare uşurinţă. Puteţi rezolva chiar problemele celor din jur.

RAC
Este posibil ca persoana iubită să vă facă un cadou deosebit, cu care vă impresionează. Trebuie să luaţi o decizie importantă în ceea ce priveşte relaţiile sentimentale.

LEU
Recunoaşteţi că vă preocupă excesiv propria persoană! Acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale. Ar fi bine să amânaţi activităţile importante pentru altă dată.

FECIOARĂ
Munca din ultima perioadă începe să îşi arate roadele. Aveţi satisfacţii pe plan social şi financiar. Vă puteţi asigura succesul în continuare prin rigurozitatea şi seriozitatea care vă caracterizează.

BALANŢĂ
Sunteţi hotărât să vă asumaţi noi responsabilităţi, care vă vor aduce venituri surprinzătoare. Conjunctura este favorabilă activităţilor intelectuale. Aveţi ocazia să vă afirmaţi.

SCORPION
Sunt favorizate relaţiile cu prietenii şi cu rudele. Va întâlniţi cu o persoană pe care o apreciaţi şi cu care nu v-aţi văzut de multă vreme. Puteţi să rezolvaţi probleme familiale îndelung amânate.

SĂGETĂTOR
Dacă vi se oferă ocazia să plecaţi într-o excursie împreună cu persoana iubită, ar fi bine să nu staţi prea mult pe gânduri. Oricum, ar fi bine să faceţi ceva pentru relaţiile sentimentale.

CAPRICORN
Aveţi o mare putere de convingere şi relaţiile cu cei din jur sunt excelente. Puteţi să negociaţi contracte sau să semnaţi acte oficiale. Fiţi atent cum discutaţi cu o femeie şi nu faceţi glume riscante!

VĂRSĂTOR
Este o zi bună pentru întâlniri cu prietenii. Aveţi şanse să rezolvaţi o problemă de familie. Sunteţi entuziast şi doriţi să începeţi o lucrare planificată mai demult.

PEŞTI
Nu aveţi o clipă de răgaz, dar reuşiţi să terminaţi tot ce v-aţi propus, graţie unor idei originale. Profitaţi de această conjunctură favorabilă, dar cu măsură. Nu neglijaţi odihna!  

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *