Justiție

Gheorghe Petic, după ce Jizdan a fost pus sub învnuire: „A scăpat și așa de două doasare, unul de contrabandă și unul de îmbogățire ilicită”

Fostul polițist de frontieră, Gheorghe Petic, a comentat despre punerea sub învinuire a fostului ministru al Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, pentru fabricarea dosarului său în 2018, potrivit Punctul.md.

„Jizdan a scăpat și așa de două dosare, unul de contrabandă și unul de îmbogățire ilicită, dar de dosarul Petic nu a putut scăpa. Aici și-a făcut bine treaba cei de la PCCoCS. Totodată, dosarul are urme conecte cu dosarul Direcția 5, din care face parte Cavcaliuc, Damir și Jizdan ( sau direcția K1, cea mai periculoasă), și altul legat de filarea a 72 de persoane”, a declarat Petic.

De asemenea, Gheorghe Petic i-a adresat o întrebare lui Alexandru Jizdan: „Ce au găsit procurorii în timpul perchezitiilor care au avut loc la domiciliul său, din luna Iunie 2020?”.

Vă amintim că vineri, 20 ianuarie, fostul ministru al Afacerilor Interne (MAI) pe timpul guvernării PDM, Alexandru Jizdan, a fost pus sub învinuire în dosarul activistului și liderului Platformei DA din Ungheni, Gheorghe Petic.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *