Fotbal

GHINION: CFR Cluj a dat 4 goluri şi a pierdut cu 3-2

Tradiţionala perioadă de tatonare din startul meciului s-au prelungit extrem de mult, cu toate încercările gazdelor să se apropie de poarta lui Stăncioiu. Minutul 21 aduce şi prima ocazie a tricolorilor, Piccolo şutând mult peste transversală din trei metri, aflându-se însă în poziţie de offside.

Jocul curge în favoarea campioanei României şi CFR deschide tabela în minutul 29, când Cadu a reluat cu capul în poarta lui Butt o centrare de pe extrema dreaptă. Portughezul a fost înger şi demon pentru clujeni, introducându-şi balonul în proprie poartă peste doar trei minute, când a deviat şutul lui Kroos. Peste alte şase minute încă un autogol ajunge în plasa porţii lui Stăncioiu. De această dată Panin aduce Bayernul în avantaj, ridicând tribunele în picioare.

“Isprăvile” clujenilor continuă şi la finele primei reprize, când robustul Lacina Traore a lovit bara, după un rendes-vous faţă în faţă cu portarul advers.

Dupa pauză, bavarezii încep să domine categoric cursul jocului, căutând cel de-al treilea gol. Stăncioiu însă, apără mai bine şuturile adversarilor decât ale coechipierilor care “încurcă” porţile. Zeiţa Fortuna însă, a fost binevoitoare cu gazdele pe Allianz Arena, şi, după ce Stăncioiu respinge şutul lui Kroos, Bayern marchează prin Mario Gomez, care a reluat din 6 metri, mingea fiind uşor deviată de “feroviarul” Cadu, cu 13 minute până la final. CFR-ul păstrează speranţe la un egal, pe final de meci, după ce Culio reia din cădere peste portarul german Butt, din 10 metri, şi consemnează scorul final de 3-2.

În al doilea meci al grupei E, în mod surprinzător, Basel a învins cu scorul de 2-1 pe AS Roma şi o egalează pe CFR la puncte, complicând şi mai mult situaţia în clasament.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *