JustițiePolitică

Goleac, Piedone și Băluță, în fruntea unui clan de crimă organizată

Grupul infracțional organizat din sectorul 4, format din Goleac Marian, omul cu câteva clase – fostul primar din sectorul 4, Popescu Cristian Victor Piedone și Băluță Daniel, actualul primar din sectorul 4 au pus stăpânire pe banul public și îl delapidează cu mare ușurință.

Goleac Marian avea 22 de ani de căsnicie și a ținut neapărat ca Primarul Piedone să-l nășească la nunta de argint, chiar dacă nu a avut cei 25 de ani conform tradiției, a avut dezlegare de la Piedone să facă nunta și la 22 ani. În semn de respect față de Piedone, când acesta și-a făcut operația de micșorare de stomac și finul Goleac Marian și alți membri ai acestui clan au făcut același lucru.

Înainte de toate, trebuie spus că Goleac Marian era un taximetrist de duzină care își petrecea veacul prin Piața Sudului și era un individ pus pe combinații, adică găinării.

Dar cu ajutorul lui Piedone, taximetristul Goleac a ajuns să conducă, timp de mai mulți ani, o instituție publică, falsificându-și diplomele de bacalaureat și de facultate și, în baza lor, deținând ilegal, timp de 12 ani, funcțiile de director general adjunct interimar și director general interimar al Administrației Domeniului Public din Sectorul 4 al Capitalei (actual Totul Verde S.A.).

Din 2008 până în luna mai 2020, Marian Goleac a fost plătit de la bugetul local al Sectorului 4, pentru funcțiile deținute ilegal, cu 1.762.610 lei, adică peste 350.000 de euro.

În acest număr vom devoala grupul infracțional iar în numerele următoare vom detalia despre fiecare pion în parte.

ADP sector 4 actual Totul Verde S.A., condus în trecut de acest Goleac Marian, are o prietenie veche cu un membru al Curții de Conturi București, Mitroi Ovidiu care îl acoperă pe Goleac și Primăria Sector 4 în toate ilegalitățile. Pe surse, dar nu numai, se spune că acest Mitroi se află pe „STATUL DE PLATĂ ” a lui Goleac.

Mai mult, acest Mitroi Ovidiu are câteva echipe de control pe care le rotește la toate controalele care implică Primăria sau societățile din cadrul Primăriei Sector 4, iar prin această metodă reușește să acopere ilegalitățiile.

Un alt personaj este Popa Roxana care știa situația tuturor contractorilor, adică firmele care încasau banii de la ADP Sector 4. Ea îi prezenta lui Goleac, în fiecare dimineață, situația reală cu plățile către firmele subcontractoare.

Iuliana Chirițăangajată pe postul de director tehnic, știa situația tuturor lucrărilor subcontractorilor, ofertele făcute de aceștia, mai bine spus, ea făcea și ofertele subcontractorilor către ADP și știa ce firme încasează banii fără a presta nimic.

Cristian Mihai Zărescu, consilier personal al primarului Băluță Daniel a renunţat la jurnalism în anul 2016 pentru a se ocupa de imaginea primarului Sectorului 4. El deţinea mai multe funcţii în Primăria Sectorului 4, având o ascensiune rapidă, tot el fiind și cel care l-a înregistrat și pe Nicușor Dan, actualul primar al Capitalei.

Nicuşor Dan a precizat într-o postare pe Facebook: „Înregistrarea pesedistă, în care consilierul primarului sectorului 4 încearcă să forţeze, evident fără succes, vreo declaraţie compromiţătoare din partea mea, nu arată nimic altceva decât că am realizat toate demersurile legale pentru a opri o acţiune abuzivă a administraţiei locale. În primăvară, informasem, în scris, Avocatul Poporului şi Primăria Sectorului 4 despre demolarea ilegală pe care se pregătea s-o comită. La momentul înregistrării, acum câteva luni, partea vătămată încerca să ajungă la o soluţie amiabilă. Ca parte în proces, prin Asociaţia Salvaţi Bucureştiul, le-am cerut celor două părţi să se întâlnească, împreună cu avocaţii lor, pentru a discuta. Până la urmă, procesul a continuat şi justiţia ne-a dat câştig de cauză, fapt care arată că acţiunea noastră a fost una legitimă”.

Artene Diana Anca, fost secretar la Primăria sector 4, actual subprefect de București, susținută în acest post de Goleac Marian și Băluță Daniel.

Doru Ghitcuță, director Primăria sector 4, autorizări.

Goleac Nicoleta Matilda, actual deputat PSD, fost subprefect la Capitală, impusă de primarul Băluță ca deputat.

Mădălina Hristu, o apropiată a lui Alexandru Noapteş, cuscrul lui Viorel Hrebenciuc. Hristu ar avea o relație cu Noapteș, cu care ar avea și un copil.

Aceata a mai deținut funcția de director de cabinet în Ministerul Economiei, se arată că deține nu mai puțin de șapte terenuri, două locuințe și un autovehicul. A înregistrat venituri care însumau peste 100.000 de lei anual. În perioada aprilie 2007 – decembrie 2008, a deținut funcţia de consilier personal al ministrului la Ministerul Transporturilor. Presa a mai relatat faptul că Mădălina Carmen Hristu conduce şi o afacere cu zacuscă, ea fiind producător şi exportator protejat de statul român. Are o diplomă de licență de la Universitatea Hyperion, fiind absolventă a Facultății de Contabilitate şi Gestiune.

Despre cei enumerați mai sus s-au scris multe însă puțină lume a venit cu dovezi despre actele infracționale ce se pot încadra la iniţierea sau constituirea unui grup infracţional organizat. Cei în cauză au acţionat în mod coordonat în scopul comiterii a zeci de infracţiuni. În lumea celor cu antecedente penale acest lucru se mai numește concurs de infracțiuni. Piedone, un infractor cunoscut, a nășit această grupare mafiotă de colectare și redistribuire a banului public către membrii grupării criminale pe care o dirijează împreună cu Daniel Băluță și Goleac Marian.

Dacă mâine cei doi primari îndeletniciți în acte de crimă organizată ar fi arestați cei care ar veni în locul locul lor se vor îngrozi de datoriile pe care le au primăriile de la Sectorul 5 și 4. Ei spun că livrează pentru a păcăli populația, în schimb ei rostogolesc datoriile prin firmele acoliților. Astfel cei în cauză păcălesc Curtea de Conturi și băncile care creditează escrocheriile acestei grupări criminale care a capturat Bucureștiul.

S-a tot vorbit de statul capturat dar nimeni nu îl devoalează. Statul capturat este format din persoane ca Băluță, Piedone și Goleac. Ei își numesc acoliții în funcții publice și chiar în Parlamentul României(Matilda Goleac). Astfel țara este condusă în interesul grupărilor de crimă organizată. Nu e ceva nou pentru București. Putem lua exemplul Dragnea la nivel de țară. Mafiotul Dragnea își numea acoliții în funcții cheie în stat. Asta se întâmplă și în Capitala României și cele 6 sectoare cu bugete de 8,8 miliarde de lei.

Va urma!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Adrian Popa

Adrian Popa a urmat mai multe programe de formare academică în țară și străinătate, are pregătire în domeniile științe politice, relații internaționale și studii de securitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *