Tendințe

Hanorace de damă – imprimate sau simple? Consultați cele mai recente tendințe

Un hanorac confortabil de damă este un element esențial al garderobei fiecărei femei. Acesta va fi util acasă, dar poți crea și o mulțime de stiluri cu el, de exemplu, pentru servici, pentru o ieșire cu prietenii sau chiar la o întâlnire! Și, indiferent că vei alege un hanorac simplu sau imprimat, vei reuși să arăți elegant și neconvențional.

Un hanorac de damă este o necesitate pentru orice stil feminin, sportiv. Se potrivește perfect cu un top și leggings, precum și cu blugi în fiecare zi. Un hanorac este o îmbrăcăminte exterioară sportivă tipică, așa că este mai bine să nu-l combini cu piese vestimentare elegante. 

Ce tipuri de hanorace de damă sunt în tendințe ?

Alegerea unui hanorac de damă bun nu este doar o chestiune de brand, ci și de croi, culoare și model. Gama de modele de hanorace este cu adevărat diversă în acest sens, așa că fiecare femeie va găsi aici modelul perfect! Nu ești sigură pe care să îl alegi?

  • Hanorac cu sau fără glugă

Un hanorac clasic, ce poate fi supradimensionat sau cu un croi foarte la modă. Hanoracele de damă cu glugă sunt cele mai bune pentru ținute de zi cu zi , nu numai în casă, ci și în oraș. Doar adaugă o pereche de blugi sau leggings pentru un look demn de podium! Hanoracul fără glugă poate fi îmbrăcat peste cap, poate avea un decolteu standard sau poate avea un guler mai înalt. Primul este un clasic al brandurilor sport renumite, precum Adidas sau Nike și poate înlocui cu succes un pulover sau o cămașă într-o zi mai lejeră.Alege-l pe cel de-al doilea pentru antrenament sau alergare!

  • Hanorac cu fermoar

Îl pui peste un tricou și obții în fiecare zi o ținută simplă, foarte confortabilă. În ofertele brandurilor renumite vei găsi nu doar modele sport din acest tip de hanorace, ci și modele mai elegante, ce pot înlocui cu succes cardiganele. Acest lucru este valabil și în cazul modelelor pentru bărbați, care pot purta un hanorac elegant peste o cămașă casual. În acest caz, descoperă cămăși bărbați pe Answear și alege-o pe cea care ți se potrivește! 

  • Hanorac lung

Visezi la o rochie sport? Mizează pe un hanorac sport sub formă de tunică! Propuneri interesante sunt disponibile în oferta magazinelor cu branduri premiumUn hanorac lung de damă este o idee foarte simplă pentru o ținută – este perfect pentru o zi în care nu știi ce să porți!

  • Hanorace cu inscripții

Îți place sa te exprimi printr-o ținută unică? Poți miza pe hanorace de damă foarte la modă cu inscripții! Sunt purtate de bloggeri și fashioniste din întreaga lume. În acest fel, vei transmite un motto despre viață amuzant sau un manifest ideologic important. 

  • Hanorac cu imprimeuri

Hanoracul poate conține nu numai o inscripție, ci și o grafică interesantă sau o broderie originală. Datorită unor astfel de detalii, îmbrăcămintea capătă un caracter propriu, original. Dacă îți place să te remarci din mulțime, iar minimalismul este un cuvânt pe care l-ai eliminat din dicționarul modei, atunci hanoracele de damă cu imprimeu sau broderie sunt făcute pentru tine!

Ce hanorace de damă ar trebui să alegi?

Vrei ca hainele din garderoba ta să îți ofere confort? Asigură-te că ai cel puțin un hanorac de damă, fie el simplu sau cu imprimeuri! Astăzi, acest element al garderobei feminine nu este purtat doar la sală sau în timp ce faci jogging, ci și la serviciu, la cumpărături sau la întâlnirea cu prietenii sau iubitul, care poate apărea îmbrăcat cu diverse tricouri cu imprimeuri sau logo-uri, precum cele de pe https://answear.ro/k/barbati/imbracaminte/tricouri

 De câțiva ani încoace, hainele sport care pot fi îmbrăcate în mai multe moduri au triumfat în tendințe de câțiva ani. Așa că alege croiala, culoarea și modelul după bunul plac și apoi bucură-te de libertatea de mișcare și de stilul original, la modă! Datorită gamei extrem de diversificate de hanorace de branduri cunoscute și populare, fiecare femeie își poate găsi un model pe gustul ei!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *