Horoscop

Horoscop 1 decembrie 2022. Pești, trăiește în armonie cu tine însuți

Berbec
Cuvintele au o putere incredibilă, știi asta. Ele te pot readuce la viață și chiar îți pot răpi dorința de a trăi. Gândește-te la tot ceea ce le spui celor din jur, încearcă ce spui pe tine însuți – este o practică foarte utilă. Dacă te-ai gândit să-ți notezi gândurile, să lucrezi la propria lucrare sau să-ți actualizezi blogul, acum este momentul să o faci! Magia cuvintelor este inexplicabilă, dar evidentă. Păstrați cu urări de bine și că bunătatea se va întoarce la dumneavoastră cu inspirație și vigoare reînnoită.

Sfat cosmic: cuvintele tale au puterea de a vindeca, folosește-le corect.

Taur

Uneori, chiar și propriile baze, dezvoltate în ani și experiență, sunt puse sub semnul întrebării. Soarta este un lucru complicat, întorsăturile sale sunt imprevizibile, iar evenimentele schimbă uneori complet o persoană și viziunea sa asupra realității. Dacă vă simțiți inconfortabil, este dificil să decideți asupra pașilor importanți, gândiți-vă – poate că problema nu este în lumea din jur, ci în voi? Este greu să te împotrivești convingerilor și tiparelor învechite și este greu să-ți schimbi modul de viață. Dar ieșirea din zona de confort este un loc de creștere. Vocea interioară care cere schimbare nu minte, ascultați-o.

Sfat cosmic: poate că principiile tale de viață au nevoie de o reevaluare.

Gemeni
Obiectele pasiunii tale sunt de cele mai multe ori luminoase și neconvenționale, fiind invidiate de toți cei din jur. Dar te fac ele să te simți văzut și auzit, Gemeni? Sunt ei interesați activ de povestea ta, de marea dezvoltare a vieții tale? Nu uitați că ceea ce contează este reciprocitatea. Acesta este un moment bun pentru a fi un partener deschis și sincer, pentru a-ți exprima nevoile și dorințele. Nu alergați după imposibil, căutați intimitatea și siguranța. Nu uitați că persoana potrivită nu vă va acuza niciodată și nu vă va spune că cereți prea mult.

Sfat cosmic: nu căutați dragostea ca într-un basm, căutați reciprocitatea și fidelitatea.

Rac
Nu evitați dialogul deschis, descrierile sincere ale sentimentelor, cuvintele de dragoste și afecțiune. Da, toate acestea vă pot pune într-o poziție de slăbiciune, vă pot forța să vă ridicați armura și vă pot pune inima sub atac. Dar altfel nu veți cunoaște fericirea unei relații cu adevărat intime, nu veți înțelege întreaga valoare a uniunii voastre. Mulți oameni își trăiesc întreaga viață în tensiune, încercând să fie un personaj imaginar, un erou pentru partenerul lor. Ei văd relația ca pe o slujbă, ca pe o datorie, uneori făcând lucruri în care nici măcar nu cred. Este acesta cu adevărat scopul tău? Chiar asta este ideea? Vezi cât de ușor este să respiri pentru oamenii care se iubesc cu adevărat, cu toate defectele. Nu ai vrea să fie altfel nici dacă ai încerca.

Sfat cosmic: nu vă fie teamă să apăreți, sau chiar să fiți vulnerabili.

Leu
Nu toată lumea va dansa dansul vieții cu tine până la sfârșit. Întreaga lume este un joc și există personaje care te pot abandona la jumătatea drumului. Înțelegeți că fiecare sfârșit conține potențialul unui nou început. Cu cât accepți mai mult fiecare situație așa cum este, cu atât mai ușor îți va fi să te întorci în fluxul vieții. Nu te lupta pentru ceea ce a dispărut deja, reînvie morții, luptă pentru adevărul tău acolo unde nu este auzit. Duceți adevărul vostru mai departe, la cei care merită. În loc să te lupți, uneori este mai bine să te lași dus de val. Inima vă va spune când să faceți acest lucru.

Sfatul cosmic: este timpul să nu mai opuneți rezistență și să vă întoarceți în fluxul vieții.

Fecioară
Lasă-ți la o parte temerile, Fecioară, și odată cu ele întrebarea “de ce”. Universul are un plan pentru tine și, în fiecare moment al vieții tale, te conduce pe o cale uimitoare spre mai bine. Este calea acumulării de înțelepciune, calea dezvoltării. Iar dacă cineva este capabil să creadă în forțele superioare, să le lase să îi arate calea prin semne secrete și să urmeze intuiția, i se dezvăluie cunoștințe incredibile. Nu trebuie să anticipezi viitorul, ci să te întrebi despre prezent! Este o perioadă excelentă pentru relațiile interpersonale – lăsați în urmă afacerile aparent importante și petreceți timp cu familia și prietenii. Acționează conform inimii tale. Soarta însăși îți vorbește prin ea.

Sfatul cosmic: nu dețineți controlul, lăsați evenimentele să se desfășoare în moduri neașteptate.

Balanță
Iată care este adevărul: dacă vrei să sorbi șampanie rafinată într-un boa strălucitor la sărbătoarea vieții, va trebui să încetezi să mai sorbi porto în camera ta întunecată. Un port plictisitor nu face decât să vă facă mai însetat și să vă restrângă opțiunile. Singurul lucru care rămâne de făcut este să ți-l torni în pahar la nesfârșit – nu vei părăsi niciodată camera, iar asta ar fi o greșeală. Nu mai suportați o existență mediocră. Cel mai important, nu mai lăsați pe cineva să vă trateze ca pe o opțiune. Bucurați-vă, sărbătoriți, puneți-vă în mișcare!

Sfat cosmic: Spune da vieții cu șampanie și confetti!

Scorpion
Nu-ți irosi viața așteptând, Scorpionule. Nu vă pierdeți, încurcați într-o rețea de întrebări, îndoieli și incertitudini. Ascultă-ți intuiția și riscă. Nu veți regreta decizia! Cea mai bună parte a călătoriei în care urmează să vă îmbarcați este lipsa de garanții. Relaxați-vă, simțiți emoția, setea de impresii, surprizele. Acceptați-le, ca pe orice altă experiență, cu recunoștință. Acționați în conformitate cu vocea interioară, nu pentru că “aveți nevoie”. Cine are nevoie de ea?

Sfat cosmic: Asumă-ți un risc și ai încredere în tine; intuiția ta te va ghida.

Săgetător
Universul v-a pregătit darul speranței, al vindecării, al iubirii, al romantismului și al abundenței. Vă aflați într-un moment frumos în care puteți face alegeri. Sunt mulți oameni în jur care îți văd frumusețea. Ei vor să fie mai aproape. Nu toată lumea este pregătită să se deschidă în legătură cu sentimentele lor, așa că este important să fii atent. Astrele îți cer să nu profiți de situație pentru a te scălda în tandrețea fiecărui pretendent. Această mlaștină vă va absorbi, creând riscuri mari. Este mai bine să te gândești la cine îți dorești. Căutați-l pe cel ales, nu pe oricine.

Sfat cosmic: respingeți relațiile efemere în favoarea celor de lungă durată

Previziuni astrologice pentru toate semnele zodiacale pentru săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie

Capricorn
Finalizarea unui proiect este rareori la fel de interesantă ca și începerea lui. Dar trebuie să-ți faci treaba – pentru binele tău și al echipei. Motivați-vă să mergeți doar înainte, chiar dacă de fapt vreți doar să trageți un pui de somn. Încercați să profitați la maximum de timpul dumneavoastră, căutați inspirație. Contemplați, faceți exerciții fizice, fiți creativi și distrați-vă. O abatere de la rutină vă va ajuta să vă duceți munca la locul potrivit la momentul potrivit. Varietatea în viață te ajută să-ți repartizezi energia cu înțelepciune.

Sfat cosmic: Motivați-vă să finalizați toate sarcinile și proiectele pe care le-ați început.

Vărsător
Gata, gata, start! Este timpul să vă implicați latura ambițioasă și să vă puneți în aplicare planul ascuns. Să pășești în necunoscut este întotdeauna înfricoșător. Luați acest amestec amețitor de entuziasm și teamă ca pe un semn că sunteți pe drumul cel bun. Amintiți-vă că toată munca voastră grea dă roade atunci când aveți îndoieli. În ceea ce privește afacerile de suflet, astrele îți cer să faci și aici un pas îndrăzneț. Nu lăsați teama de a fi respins să vă stăpânească. Frica îți răpește șansele de succes în toate domeniile vieții.

Sfat cosmic: Angajează-ți astăzi latura curajoasă și ambițioasă!

Pești
Nu sunteți singurul căruia îi este greu să refuze să fie judecat de cei din afară. Toată lumea are nevoie de încurajare din când în când, iar uneori ai nevoie și de critici. Dar ar trebui oare ca alinierea la standardele altora să devină sensul vieții? Categoric nu. Cel mai bun mod de a folosi opinia altora este să ascultați și să luați aminte. Nu este necesar să ascultați de fiecare dată. Principalul indicator al deciziei corecte va fi calmul dumneavoastră. Dacă ești sigur de tine, nu asculta pe nimeni.

Sfat cosmic: nu te lupta cu părerile altora, trăiește în armonie cu tine însuți.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *