Horoscop

Horoscop 10 decembrie 2022. Leu, ai încredere în intuiția ta

Astăzi, 10 decembrie, Luna în descreștere se află în Rac. Este un moment bun pentru treburi de agrement. Feriți-vă de împrumuturi.

Berbec
Universul este pus la punct pentru a oferi Berbecului toate condițiile de creștere și dezvoltare. Ceea ce vi se oferă în acest moment este o oportunitate de a vă îmbunătăți dezvoltarea profesională și de a vă orienta cariera în direcția cea bună. Nu ezitați să vă revendicați locul în lumina reflectoarelor, să luați inițiativa sau să vă implicați echipa în punerea în aplicare a ideilor dumneavoastră mari și îndrăznețe.

Sfat cosmic: Nu ezitați să vă revendicați locul în lumina reflectoarelor.

Taur

Permiteți-vă să începeți să vă planificați viața. Dar, făcând asta, ia-ți un moment pentru a privi în jur și a aprecia ceea ce ai acum: dragostea, abundența și magia care se revarsă cu atâta generozitate în viața Taurului. Dacă sinele viitorului tău ar putea vorbi cu tine chiar acum, ți-ar spune: “Continuă. Sunteți pe drumul cel bun.”

Sfat cosmic: începeți să vă planificați viața.

Gemeni
Bunătatea, compasiunea și generozitatea ta sunt darurile tale, Gemeni. Asigură-te doar că cei pe care îi lași să intre în cercul tău sacru nu profită de virtuțile tale. Universul nu vă sugerează să faceți ceva drastic astăzi sau să concediați oameni pentru că nu se ridică la nivelul așteptărilor dumneavoastră. Tot ce te îndeamnă astrele este să găsești o cale de mijloc între ceea ce este important pentru tine și ceea ce este important pentru ceilalți.

Sfatul cosmic: găsește un echilibru între interesele tale și interesele celorlalți.

Rac
“Ei” se pot baza pe voi, Cancerelor, dar voi vă puteți baza pe “ei”? Ceva la care să te gândești în timp ce-ți bei cafeaua în această dimineață. Există șanse ca acesta să nu fie un parteneriat între egali, iar cei din jurul tău nu sunt pregătiți să te ajute să ajungi acolo unde ți-ai dori să ajungi. Așadar, reconsiderați-vă poziția și faceți schimbări dacă momentul actual o cere. Nu uitați, dacă a vă cere nevoile vă face să fiți personajul negativ al poveștii, atunci așa să fie.

Sfat cosmic: reconsideră compoziția mediului tău.

Leu
Această lună plină a fost haotică. Dar a scos la iveală o mulțime de secrete ascunse, Leo. Este un memento săptămânal care îți reamintește să vezi lucrurile așa cum sunt, nu așa cum ai vrea să fie. Dezamăgirea este reală, dar te va elibera și de așteptările pe care le porți cu tine. Nu uita să ai încredere în ceea ce îți spune intuiția acum și în restul săptămânii.

Sfat cosmic: ai încredere în intuiția ta.

Fecioară
Nu-i așa că-ți place când lucrurile se așează la locul lor? Nu-i așa că vă place când forțele universului lucrează peste program pentru a vă alinia cu ceea ce vă doriți profund? Să știți că această iubire vă aparține și că ea va continua să înflorească în timp. Fecioare, deschideți-vă inima și permiteți-vă să primiți ceea ce a fost întotdeauna al vostru.

Sfatul cosmic: aveți încredere în semnele universului.

Balanță.
În adâncul sufletului tău, ai fost întotdeauna un vrăjitor sau un magician. Balanță, ai avut întotdeauna capacitatea de a comunica cu natura și cu toate creaturile sale. Astăzi, universul vă cere să onorați această conexiune în felul vostru unic. Pentru cei care se simt inspirați să aprofundeze ezoterismul, acesta este semnalul tău verde pentru a te conecta cu un profesor sau guru cu care simți o legătură.

Sfat cosmic: este un moment bun pentru a te adânci în ezoterism.

Scorpion
Așadar, anul acesta nu ați dat tot ce-ați avut mai bun, chiar dacă v-ați străduit să vă faceți remarcat. Nu ați obținut promovarea pentru care ați luptat sau nu v-ați întâlnit sufletul pereche în drum spre magazinul alimentar. Universul îți spune, Scorpionule: nimeni nu știe ce naiba se întâmplă. Cu toate acestea, cu toții venim în această lume și ne străduim să facem tot ce putem. Acceptă faptul că viața este un proces de încercări și erori, că te vei împiedica și vei cădea din nou și din nou, iar asta este în regulă. Să fii blând cu tine însuți este ceea ce ți se cere în acest moment.

Sfat cosmic: fii blând cu tine însuți.

Săgetător
Dacă universul ți-ar putea spune ceva chiar acum, ți-ar spune: dă-i drumul! Săgetătorule, strălucești, te dezvolți, ești bun cu tine însuți și aduci mai multă luminozitate și strălucire în această viață. Zâmbetul de pe fața ta este o dovadă a tuturor modurilor în care te-ai transformat în acest an. Mai mult, este și un moment pentru crearea de rețele; un moment în care vă puteți extinde cercul de cunoștințe. Spuneți da invitațiilor (cel puțin celor care vă plac) și pregătiți-vă să cunoașteți oameni noi.

Sfat cosmic: deschide-ți inima pentru a cunoaște oameni noi.

Capricorn
Uneori, viața ne tratează ca pe un iubit blând. Alteori, ne șochează lumea într-un mare fel, ridicând dramatic vălurile și spulberând toate iluziile care te țin înlănțuit de întuneric. Capricorn, dacă simți că nu ai un “cuvânt de oprire” în acest moment, este probabil pentru că nu ai unul. Așa că, relaxați-vă și râdeți. Lăsați să se întâmple ceea ce trebuie să se întâmple. Universul vă reamintește astăzi că vă apropiați de sfârșitul unui ciclu dificil, chiar dacă din punctul în care vă aflați nu pare așa.

Sfatul cosmic: lăsați inevitabilul să se întâmple.

Vărsător
Universul vă spune, Vărsătorilor, că dacă nu vă aflați în prezent într-un avion, probabil că vă faceți planuri pentru următoarea mare vacanță. Alternativ, ați putea să vă gândiți să călătoriți pentru o excursie de wellness sau să vă înscrieți la un curs care vă va duce literalmente în alte locuri. Aveți încredere că busola voastră interioară vă ghidează în direcția creșterii. Dacă se ivește oportunitatea unei idile de sărbători, dă-ți voie să flirtezi, făcându-ți drum spre inima celeilalte persoane.

Sfat cosmic: Permiteți-vă să vă relaxați.

Pești
Planul universului este perfect, iar în acest moment astrele aduc romantism în viața ta – dragoste pe care ai chemat-o conștient în realitatea ta de ceva timp. Așadar, Pești, fă-ți o favoare și nu fi practic. Deschide-ți inima și mărturisește-ți sentimentele. În ceea ce-i privește pe cei care au sprijinul lui Cupidon, este o confirmare că sărbătorile pot aduce una sau două surprize intime!

Sfat cosmic: Deschide-ți inima și mărturisește-ți sentimentele.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *