Horoscop

Horoscop 12 aprilie 2023. Pești, nu este de dorit să vă suprasolicitați spatele

Berbec (21.03 – 20.04)

Chestiunile domestice care au fost amânate pentru viitor, necesită urgent o soluție, așa că este indicat să te ocupi de ele acum – în ajunul sărbătorilor trebuie să faci ordine în casă.

Taur (21.04-21.05)

Dacă intenționați de mult timp să vă înscrieți la un curs sau la o formare care vă va permite să asimilați o cantitate semnificativă de informații noi, nu există un moment mai bun: chiar și cunoștințele complexe vor fi asimilate cu ușurință.

Gemeni (22.05 – 21.06)

S-ar putea să ai probleme de concentrare, ceea ce nu va fi bun pentru productivitatea ta, așa că încearcă să nu te lași distras – să îți recapeți dispoziția pentru afaceri nu va fi ușor.

Rac (22.06 – 22.07)

Scăpând de modestia inutilă, vei reuși să te prezinți în cel mai bun mod posibil în fața superiorilor, ceea ce – cu o mare probabilitate – va atrage după sine schimbări profesionale pozitive.

Leu (23.07 – 22.08.)

Nu refuzați ajutorul persoanei care vi-l va cere în această zi: o astfel de favoare are toate șansele să nu vă coste nimic și ar putea să-l salveze – la propriu.

Fecioară (22.08 – 23.09)

O informație importantă care vă va fi cunoscută astăzi vă va fi de un serios ajutor pe plan profesional: vă va ajuta să luați un avans față de concurenții care vă marchează de mult timp.

Balanță (24.09-23.10)

Sunt șanse mari ca persoana care vă oferă astăzi o colaborare să vrea să vă folosească: nu-i dați această șansă – este puțin probabil să aibă un efect pozitiv asupra moralului dvs.

Scorpion (24.10 – 22.11)

Nu vă folosiți de franchețea altcuiva pentru un câștig egoist: persoana care vă va împărtăși frânturi de inimă într-un moment de slăbiciune nu ar trebui să regrete acest lucru – ar fi lipsit de generozitate din partea dvs.

Săgetător (23.11 – 21.12)

Reprezentanții zodiei tale nu sunt speciliști în ceea ce privește lăcomia, dar astăzi ai putea avea un atac de avariție – nu lăsa ca acest lucru să-ți afecteze comportamentul: fii generos cu oamenii, iar ei – în timp – îți vor mulțumi.

Capricorn (22.12 – 20.01)

Nu este de dorit să vă suprasolicitați spatele – este foarte ușor de “rupt” astăzi, așa că astrele vă sfătuiesc cu tărie să nu vă angajați în spețe de forță

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *