Horoscop

Horoscop 15 aprilie 2023. Pești, astrele te îndeamnă să ai răbdare

Berbec

Cea mai bună alegere de ocupație pentru ziua de azi este un hobby căruia îi dedici tot timpul liber: poți coase, tricota, broda – principalul lucru este să-ți ții mâinile ocupate și capul liber.

Taur

Reacționând emoțional la vorbele sau acțiunile neplăcute ale altora, nu poți dovedi nimic nimănui, dar vei pierde multă energie, așa că este mai bine să ignori ieșirile ostile.

Gemeni

Cel mai bun remediu pentru starea de spirit proastă care vă va urmări în această zi va fi proverbiala gândire pozitivă: acordați-vă la bine – și problemele vor dispărea ca de la sine.

Rac

Treburile casnice pe care ți le-ai planificat pentru această zi, e mai bine să le faci singur – așa nu te vei certa cu cei dragi care te tot deranjează și, important, vei avea timp să le faci pe toate.

Leu

Ziua este favorabilă oricărei activități intelectuale: poți rezolva probleme teoretice profesionale, te poți ocupa de lucrări literare sau pur și simplu poți citi literatură educațională sau științifică.

Fecioară

O zi rară în care poți ignora visele, divinațiile și semnele pe care ți le va trimite universul: nu poartă prea multe semnificații, așa că nu le lua în seamă.

Balanță

De regulă, tu – în virtutea diplomației tale inerente – reușești să eviți conflictele, dar astăzi circumstanțele te pot împinge la propriu la ele, cu toate acestea încearcă să nu le permiți.

Scorpion

Pentru a scăpa de starea de spirit proastă care te poate enerva în această zi, este suficient să te încarci cu muncă – bunăoară, treburile casnice și problemele vor abunda astăzi.

Săgetător

Un fenomen precum ochiul rău nu poate fi încă anulat, așa că nu le spune celor din afară despre schimbările pozitive din viața ta – mai ales celor care au o atitudine negativă față de tine – oamenii.

Capricorn

Există o mare probabilitate ca unele dintre persoanele din jurul tău – poate chiar cei apropiați – să te provoace în mod deliberat la explozii de emoții negative: încearcă să te stăpânești și să nu reacționezi violent.

Vărsător

Ziua este favorabilă pentru munca de acasă, zi liberă în calendar – toate activitățile pe care până acum, din diverse motive, le-ai amânat pentru viitor, vor fi ușoare, plăcute și reușite.

Pești

Astrele te îndeamnă să ai răbdare și să te autoindulgențezi, iertându-ți micile slăbiciuni inerente și greșelile aferente, de care nimeni în lumea noastră nu este imun.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *