Horoscop

Horoscop 16 septembrie 2015

Deţii toate instrumentele pentru a redresa situaţia cu brio, şi răbdare, şi înţelepciune, şi capacitate de concentrare, şi soluţii concrete de a stabiliza din nou balanţă. Nu te mulţumi să schimbi câteva fleacuri de pe parcurs, ci caută să te întorci chiar de la primul pas făcut, pentru că încă se mai poate face ceva. Probabil ai şansă de a o lua de la capăt, un nou început, strici tot că să reconstruieşti totul că de dată această să iasă mult mai bine. Reset and restart!

Taur

Tot amâni un moment decisiv de care depind unele proiecte de serviciu. Nu te simţi foarte pregătit pentru confruntarea cea mare, de aceea tot cauţi scuze să scapi de răspundere. Probabil mai ai ceva de lucrat, de studiat, de acumulat, nu deţii toate resursele necesare şi, dacă intri acum în competiţie, nu vei lua notă maximă. E bine să recunoşti deschis că nu eşti pregătit şi să ceri o amânare a termenului, decât să te implici şi să nu faci faţă aşa cum ai dori. Pe de altă parte, poate amânarea vine pur şi simplu aşa, din senin, fără să ceri tu o derogare, că atare e un noroc pentru ţine că ţi se mai oferă un răgaz. Profită de el şi adună repede resursele lipsa!

Gemeni

Simţi că cineva mult mai puternic decât ţine, din alte dimensiuni, îţi ghidează paşii în direcţii noi, şi pentru că nu deţii tu controlul, aşa cum îţi place de obicei, eşti nesigur pe ţine. Mai lasă şi destinul să te ducă unde vrea el, fără să ţii tu volanul strâns în mâini, pentru că nu ai de unde să le ştii tu pe toate. Vei vedea că tot ce se petrece acum în calea ta e spre binele tău deci nu are rost nici să te temi, nici să te opui. Eşti în siguranţă şi vei primi, la final, exact ce ţi se potriveşte. Lasă-te dus de val: totul va fi bine!

Rac

Ai nevoie de ajutor pentru a depăşi un moment de slăbiciune fizică. Ascultă sfaturile experimentate ale unei persoane care a trecut deja prin momente similare şi a depăşit cu bine impasul. Foloseşte reţeta să de succes şi îţi vei reveni repede la normal. Nu pierde vremea cu propriile experimente când poţi aplică mult mai repede ponturile celui care se oferă acum să te îndrume în procesul vindecării. Ştie bine ce spune şi merită să-i calci pe urme. El se simte bine, în formă, organismul lui degajă sănătate şi energie pozitivă, deci de ce nu ai face că el?

Leu

Iubirea te stimulează la gesturi de care, uneori, nici tu nu ştiai că eşti capabil. Eşti pregătit de o iniţiativa de zile mari prin care vrei să-i demonstrezi celui drag de ce eşti în stare pentru el, pentru relaţia voastră, şi ai fi de-a dreptul încântat să vezi că şi el se implică la fel de entuziast şi de tonic în planul propus de ţine. Împreună veţi fi capabili şi să mutaţi munţii din loc, pentru că iubirea poate fi motorul principal de energie pentru voi doi, care va împinge la adevărate minuni! Iubirea, de fapt, face minuni, şi te vei convinge şi tu, încă o dată de asta, pregătit de orice ţi s-ar cere de către sau pentru cel drag!

Fecioara

Eşti stresat, dar nu cumva exagerezi gravitatea unor lucruri? Prea le iei la bani mărunţi şi diseci firul în patru fără rost, prea stai şi analizezi fiecare chichiţă când lucrurile ar putea reveni mult mai uşor la normal. Fă-le şi tu mai relaxat, chiar şi cu un dram de superficialitate, pentru că a le lua pe toate atât de în serios nu e în beneficiul tău. Calmează-te şi ocupă-te de ce ai de făcut cu un soi de amuzament, că şi cum ar fi o distracţie, nu ceva atât de grav! Pas cu pas, le vei aranja pe toate mult mai bine dacă abordezi un zâmbet pe figura şi le vezi că pe o joacă.

Balanţă

Iubeşti planetă această cu intensitate, nimic nu ţi se pare mai superb decât Pământul pe care trăieşti şi azi îi acorzi o atenţie mult mai specială. E o preocupare mai mare că oricând pentru mediu, pentru curăţenia locului în care te afli, şi suferi de-a dreptul când observi nesimţirea unora şi ignoranţa altora faţă de natură, faţă de aerul pe care îl respiră şi apă pe care o beau. În felul tău, atât cât poţi, vei oferi ceva din grijă ta spaţiului care te înconjoară şi chiar dacă gestul tău e minuscul la nivel planetar, contează pentru inima ta. Că ridici de pe jos o hârtie aruncată de altul sau repari un cât de mic punct slab din oraşul în care trăieşti, simţi că echilibrul, chiar şi cu un pas minor, se restabileşte pe planetă.

Scorpion

Aduni alături de ţine întreagă familie şi discutaţi laolaltă despre viitor. Va faceţi planuri măreţe şi fiecare ora care va apropie de startul acestor acţiuni, va încarcă de entuziasm şi nerăbdare. Ai vrea să treacă mai repede timpul că să ajungi acolo unde va doriţi cu toţii, dar grabă nu e cel mai indicat lucru de care ai nevoie acum. Va veni şi momentul mult aşteptat, dar nu trebuie să sări peste etapele de început, tot aşa cum nu trebuie să te abaţi de la cursul firesc al lucrurilor până la nivelul visat. Puneţi cu toţii umărul la construcţia acestei reuşite şi totul va ieşi foarte bine!

Săgetător

Visezi frumos, dar vei vedea că ceea ce se naşte acum în mintea ta nu e doar visare, ci e un proiect care se clădeşte sub ochii tăi. Tu eşti arhitectul şef, tu eşti creatorul, tu eşti inginerul care transpune în realitate acest vis, dar primul pas e să laşi imaginaţia să zboare în voie până la acel nivel în care deja ştii mult mai clar ce doreşti. Ai toate şansele să vezi acest vis împlinit foarte curând, pentru că stă numai în puterea ta să-l scoţi din imaginaţie şi să-l transformi în fapte. Fiecare mic succes de pe parcurs îl generează pe următorul, deoarece e un proiect care se clădeşte pas cu pas, etapă cu etapă, până la formă ideală. Visează, creează, construieşte! Poţi!

Capricorn

Pregăteşti o călătorie programată undeva în viitorul apropiat şi, pentru că nu vrei să laşi nimic pe ultima sută de metri, te concentrezi de pe acum la ceea ce se va întâmplă atunci. Faci rezervările de rigoare, dai telefoane peste telefoane, poate deja ai început să-ţi pregăteşti bagajul, deci atenţia ta se îndreaptă prioritar spre acea deplasare. Eşti îngrijorat şi vrei să fie toate bine aranjate la momentul plecării, şi încerci să nu scapi nimic din vedere că să ai o călătorie perfectă. Măsurile de precauţie pe care ţi le iei acum îşi vor arată eficientă la momentul respectiv, spre satisfacţia ta deplină.

Vărsător

Aştepţi mult de la oameni, dar mai întâi trebuie să pretinzi mai mult de la ţine însuţi. Către ţine trebuie să-ţi concentrezi acum speranţele şi pretenţiile, pentru că, dacă tu investeşti mai mult, vei ajunge mai repede la roadele pe care le vrei de la ceilalţi. Fii sigur că nu depinde numai de ei, ci e o acţiune colectivă în care şi tu joci un rol principal. Că e o afacere care evoluează lent sau un proiect profesional de durata, trebuie să te implici mai serios, să dai tot ce ştii şi ce ai pentru succesul acestui demers, pentru că aşa cum tu aştepţi enorm de la colaboratori, şi ei aşteaptă mai mult de la ţine. Fiecare trebuie să-şi aducă mai serios contribuţia!

Peşti

Visezi până departe şi îţi faci planuri excelente care au la baza o situaţie materială mult mai bună. Ai toate şansele să-ţi vezi aceste dorinţe împlinite foarte curând, deoarece pui în joc toate talentele tale, toate cunoştinţele acumulate, şi dacă mai pui şi umărul la treaba, succesul este asigurat. Se întrevede deja o perspectiva promiţătoare undeva la orizont şi alergi spre acel mare tel cu entuziasm şi speranţa. Profită de multiplele oportunităţi care se ivesc, pentru că eşti pe calea cea bună!

sursa: teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *