Horoscop

Horoscop 18 aprilie 2023. Balanță, petrece ziua într-o stare de calm și echilibru

Berbec

Semnarea unui contract important – și mult așteptat – va avea perspective materiale serioase, așa că trebuie depuse toate eforturile pentru a vă pune viza sub el.

Taur

Este indicat să petreci întreaga zi într-o stare de bună dispoziție – chiar dacă vor exista motive de mici supărări, trebuie să te așezi într-un mod pozitiv și să te ții de această linie de conduită.

Gemeni

Puteți negocia cu partenerii de afaceri – mai ales cu cei străini: aceștia vor fi într-o dispoziție pozitivă, așa că toate problemele pot fi rezolvate pozitiv și fără controverse.

Rac

Săvârșirea unei fapte nedemne, care are legătură directă cu cineva apropiat, va da mult înapoi relația voastră – până la conflicte grave și chiar despărțiri.

Leu

Evitarea reclamațiilor din partea colegilor nu va funcționa, dar amânarea acestei conversații – nu foarte plăcute – este necesară: când va veni momentul, vei putea să te pregătești și să îți faci provizii de argumente în apărarea ta.

Fecioară

Vei fi norocos astăzi în rezolvarea oricăror probleme de natură financiară, așa că nu ezita să faci înțelegeri serioase și să semnezi contracte promițătoare – acestea îți vor aduce cu siguranță succes.

Balanță

Ziua ar trebui să o petreci într-o stare de calm și echilibru – dar dacă stresul se face simțit, îndepărtează-l cum poți – de exemplu, fă o plimbare în aer liber.

Scorpion

Orice acțiune – atât profesională, cât și casnică – va avea succes doar dacă este calculată și gândită dinainte: nu te poți baza astăzi pe o acțiune improvizată.

Săgetător

Tensiunea pe care s-ar putea să o resimțiți în a doua parte a zilei poate fi ameliorată prin discuții cu prietenii sau familia – mai ales cu cei pe care nu i-ați mai văzut de mult timp: buna dispoziție vă este garantată.

Capricorn

Rezerva de energie pe care ai risipit-o în ultima vreme se va reface cu emoții pozitive, așa că nu-ți refuza plăcerile care tind să ți-o îmbunătățească pentru mult timp.

Vărsător

Comunică doar cu cei care îți evocă emoții pozitive – persoanele neplăcute și nepotrivite trebuie ocolite: îți pot strica starea de spirit pentru câteva zile înainte.

Pești

Să ai gânduri rele astăzi – de fapt, la fel ca în orice altă zi – este mai bine să renunți la ele: gândirea negativă nu este cel mai bun mod de a trăi și de a lucra, așa că trebuie să o schimbi cu una pozitivă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *