Horoscop

Horoscop 22 mai. Pești, o zi în care este foarte indicat să nu stați degeaba

Berbec

În ciuda statutului său de zi lucrătoare, ziua este favorabilă pentru orice activitate legată de viața de zi cu zi și de gospodărie: puteți începe o spălătorie mare sau o curățenie generală sau puteți începe să reparați

Taur

Nu merită să-ți demonstrezi caracterul în fața celor dragi: cearta rezultată ar putea duce la consecințe grave – până la despărțire și poate chiar la un divorț oficial.

Gemeni

Consumul de băuturi alcoolice poate avea un efect negativ atât asupra sănătății, cât și asupra comportamentului tău: pentru a evita o situație jenantă, este mai bine să nu le consumi, chiar dacă vei avea un motiv pentru asta.

Rac

Este logic să te pregătești pentru o discuție serioasă cu șeful tău, pentru care mâine ar putea fi o situație favorabilă: gândește-te cum să-l convingi să-ți mărească salariul.

Leu

Ziua este favorabilă pentru a te îngriji de sănătatea ta: include în alimentația ta cât mai multe fructe și legume, odihnește-te mai mult și include în planul tău zilnic o activitate fizică agreabilă.

Fecioară

Oboseala care te poate cuprinde în această perioadă nu trebuie să tratezi odihna, ci o schimbare de ocupație: astfel, după ce ai rezolvat problemele psihice este indicat să treci la munca fizică – de exemplu, să faci curățenie – și viceversa.

Balanță

Nu este de dorit să lămurești lucrurile cu o persoană iubită, chiar dacă crezi că este momentul unei discuții de la inimă la inimă: din păcate, nu va fi de ajuns decât un conflict serios – și de lungă durată.

Scorpion

Nu lăsa să treacă pe lângă tine sfaturile și recomandările pe care ți le pot da astăzi cei dragi: ei te cunosc bine și, prin urmare, vor alege stilul de comportament care ți se potrivește.

Săgetător

În ciuda zilei de luni din calendar, nu te apuca de treabă, chiar dacă ți s-ar părea că trebuie să o faci astăzi – acest timp ar trebui să fie dedicat odihnei și recuperării.

Capricorn

Ziua este nefavorabilă întâlnirilor romantice și întâlnirilor cu prietenii: totul nu va ieși așa cum te aștepți, iar o ceartă apărută din orice detaliu va avea un impact negativ asupra relației.

Vărsător

Astrele vă recomandă cu tărie să vă dedicați în această zi pregătirii lucrului la un proiect de anvergură, pe care aveți de mult timp de gând să îl demarați, dar nu l-ați făcut încă.

Pești

O zi în care este foarte indicat să nu stați degeaba: energia zbuciumată vă va juca o glumă crudă, împingându-vă la acțiuni active, dar, din păcate, inutile.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *