Horoscop

HOROSCOP 22 OCTOMBRIE 2015

Relaţiile pe care le aveţi cu partenerii de afaceri sunt tensionate şi din cauza dificultăţilor de comunicare. Înarmaţi-va cu răbdare şi evitaţi speculaţiile financiare!

TAUR Deveniţi irascibil din cauza problemelor financiare de moment. Dacă nu va temperaţi nervozitatea, riscaţi să jigniţi un prieten. Nu este o zi bună pentru a susţine examene sau proiecte şi nici pentru călătorii. Puteţi, însă, să petreceţi momente plăcute în compania persoanei iubite şi a celor tineri din familie. Fiţi prudent în afirmaţii!

GEMENI Întâmpinaţi mai multe obstacole şi aveţi impresia că va irosiţi energia, ceea ce va creează o stare de nervozitate. Cei din jur va înţeleg şi încearcă să va ajute. Relaţiile cu persoană iubita au o evoluţie favorabilă. Spre seară, reuşiţi să rezolvaţi împreună o problema casnică.

RAC: Aveţi tendinţa de a reacţiona impulsiv şi riscaţi să va îndepărtaţi partenerii de afaceri şi prietenii. Ar fi bine să daţi dovadă de mai multă diplomaţie. Va sfătuim să va menajati sănătatea şi să să va odihniţi mai mult. Acordaţi mai multă atenţie problemelor personale ale membrilor familiei!

LEU: Un prieten nu îşi respectă promisiunea făcută cu puţin timp în urmă, ceea ce va irită peste măsură. Nu are rost să va enervaţi, mai ales că întârzierea s-ar putea să aibă cauze obiective. Dacă veţi da dovadă de înţelegere, veţi evita o ceartă sau chiar ruperea legăturilor de prietenie.

FECIOARA : Astăzi nu este indicat să va ocupaţi de probleme care necesită mult tact. Sunteţi irascibil şi nu reuşiţi să fiţi convingător. În schimb, relaţiile cu partenerul de viaţă sunt foarte bune, iar cu sănătatea nu aveţi probleme.

BALANŢă Aveţi de gând să va asumaţi prea multe responsabilităţi şi s-ar putea să nu le faceţi faţă singur. Nu este o zi bună pentru afaceri. Riscaţi să înregistraţi pierderi financiare. Dacă plecaţi la drum, va recomandăm să fiţi precaut şi să va verificaţi cu atenţie maşină şi bagajele.

SCORPION: În prima parte a zilei este posibil să aveţi dificultăţi de comunicare, ce va pot afecta relaţiile sociale şi sentimentale. Nu este momentul să începeţi noi activităţi sau afaceri, oricât ar fi de tentante.

SĂGETĂTOR : Va dedicaţi unor activităţi intelectuale, cu riscul de a va îndepărta de prieteni, dar satisfacţia morală este una deosebită. Reuşiţi să rezolvaţi toate problemele familiei. Dacă se iveşte ocazia să plecaţi într-o călătorie, va sfătuim să renunţaţi. Sunteţi predispus la accidente.

CAPRICORN: Resimţiţi o stare de inhibiţie care va împiedică să va exprimaţi clar ideile. Din cauza dificultăţilor de comunicare pe care le aveţi astăzi, este indicat să amânaţi întâlnirile programate pentru joi. De asemenea, nu este momentul să faceţi investiţii sau să cumpăraţi obiecte de valoare. Este posibil să nu faceţi cea mai bună alegere.

VĂRSĂTOR: Dimineaţă s-ar putea să fiţi indispus din cauza unor mici probleme de sănătate şi să deveniţi mai puţin sociabil. Va sfătuim să nu refuzaţi comunicarea cu prietenii şi cu partenerul de viaţă. Seară sunteţi vizitat de o rudă care reuşeşte să va redea bună dispoziţie şi să destindă atmosfera din căminul dumneavoastră.

PEŞTI: Nu este o zi favorabilă călătoriilor în interes de afaceri. Şansele de a obţine câştiguri financiare sunt mici. Relaţiile sentimentale pot fi excelente, dacă acordaţi mai multă atenţie partenerului dumneavoastră de viaţă.

sursa: b365.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *