Horoscop

Horoscop 26 septembrie 2023. Scorpion, refuzați să aveți pretenții exagerate de la cei din jur

Berbec
Nu ar trebui să reacționezi la “loviturile” pe care oamenii din jurul tău – apropiați sau necunoscuți – își vor permite să le comunice cu tine: e mai bine să le lași să treacă pe lângă urechile tale decât să intri într-un conflict pentru niște prostii.

Taur
Nu te preface că ești mulțumit de tot ceea ce se întâmplă în viața ta, când de fapt nu este așa; este mai bine să te gândești cum poți îndrepta situația, canalizând-o în direcția bună.

Gemeni
O întrebare importantă în viață, al cărei răspuns îl cauți deja cu disperare, ar trebui să îl adresezi Universului: printr-un lanț de semne te va ajuta să găsești o cale de ieșire din situație, principalul este să le acorzi atenție.

Rac
O victorie profesională în această zi îți va crește stima de sine, care a fost în scădere în ultima vreme din cauza modestiei tale inerente.

Leu
Nu reacționați la ieșirile agresive ale celorlalți în același mod: scopul lor este să vă “vânture” și să vă provoace o explozie de emoții, nu ar trebui să-i dați șansa de a vă scoate din sine.

Fecioară
Reprezentanții semnului dvs. fac rareori fapte bune, pentru că ei cred – și adesea pe bună dreptate – cred că unei persoane ar trebui să i se dea nu un pește, ci o undiță de pescuit, dar astăzi ar trebui să-și schimbe principiul.

Balanță
Ziua este favorabilă pentru monitorizarea activităților profesionale anterioare: analizându-vă greșelile și realizările, veți putea să trageți concluziile corecte și să reușiți în viitor.

Scorpion
Chiar dacă veți fi foarte ocupat, găsiți timp pentru a comunica cu o persoană care vă cere să o ascultați: faceți o faptă bună – poate că nu are cu cine altcineva să-și împărtășească problemele.

Săgetător
Refuzați să aveți pretenții exagerate de la cei din jur – mai ales de la colegi și de la cei dragi: dați-le posibilitatea să fie ei înșiși, în fond, vă acceptă așa cum sunteți.

Capricorn
Ziua pare a fi concepută pentru a face ceva frumos pentru persoanele dragi: dacă nu este posibil să faceți un cadou – chiar și unul mic, nu vă zgârciți la cuvinte frumoase – au mare nevoie de ele acum.

Vărsător
Revizuiește relațiile în care te afli: sunt șanse mari să menții unele dintre ele din inerție, deși nu-ți aduc nici beneficii, nici plăcere, ocupând spațiu pentru altele mai importante.

Pești
Este necesar, în ciuda ocupației, să acorzi atenție persoanei iubite: munca, după cum știi, nu este un lup, nu va fugi în pădure, dar partenerul de viață s-ar putea să se simtă ofensat de neatenția prelungită.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *