Horoscop

Horoscop 3 septembrie 2015

Îţi place tot ce-i nou, tot ce-i provocator şi te pune la treaba, de aceea nu vei stă să te gândeşti mult înainte de a-i da startul. Te implici trup şi suflet în nouă etapă tocmai începută, conştient că rezultatele finale depinde numai de efortul pe care îl investeşti în ce ţi-ai propus. Nu e ceva uşor de atins, nici nu ţi se oferă pe tavă, dar deţii toate calităţile să ajungi la rezultate de top, deci munceşte!

Taur

Cei dragi pot fi cei mai de încredere susţinători ai tăi, deci ascultă-i cu respect, pentru că ei îţi vor binele! Cele mai interesante sfaturi sau soluţii pot proveni azi de la jumătatea ta de suflet, care priveşte lucrurile din cu totul alt unghi decât ţine şi apoi îşi va oferi o idee salvatoare. Vei primi cu recunoştinţă şi iubire ceea ce are el de oferit, considerându-te de-a dreptul binecuvântat că ai asemenea om alături! Sufletul sau mare, bogat şi bun, e cel mai de preţ lucru pe care l-ai primit de la viaţă: oferă şi tu!

Gemeni

Aştepţi cu înfrigurare o anumită veste care va sosi prin intermediul unei persoane căreia îi atribui un rol de destin, că şi cum urmează să-ţi schimbe toată viaţă prin ceea ce are de transmis. Mesajul poate avea efecte marcante asupra ta, tocmai de aceea stai că pe ghimpi atent ori la telefon, ori la uşa, emoţionat că, din clipă în clipă, poate apărea mesagerul divin! Informaţia soseşte şi te face să te simţi ciudat, la prima vedere, dar după ce vei stă şi te vei gândi la cele auzite, îţi vei da seama de greutatea veştilor primite.

Rac

Piedică ce apare azi în calea ta te ţine pe loc încât consideri că singură ieşire din impas e să pui punct aici şi să te apuci de altceva. Poate n-ar strică să te gândeşti la asta dacă vezi că niciuna din variantele încercate nu aduce nimic nou ci totul stagnează de ceva vreme. Mai bine ia o pauză, pentru că un răgaz te ajută să te detaşezi de miezul evenimentelor şi să găseşti unde se ascunde fisură. Eşti pe cale să renunţi la un plan care nu mai evoluează de la o vreme şi e mai bine aşa decât să încerci să resuscitezi ceva mort deja.

Leu

Adevărul poate fi întotdeauna privit din două direcţii, căci fiecare susţine, în felul sau, că dreptate e la el. Cineva trebuie să intervină în această lupta pentru a restabili echilibrul, că atare s-ar putea că tu să fii cel care judecă la rece situaţia şi extrage o concluzie finală. Niciodată nu poţi mulţumi pe toată lumea, deci fii conştient că verdictul tău, deşi va ajută pe unul, va dezavantaja clar pe altul, iar tu eşti la mijloc că să primeşti reacţiile lor. Nu contează cine câştigă şi cine pierde în acest conflict, ci doar sentimentul că s-a făcută lumina iar tu ai jucat rolul decisiv într-o situaţie cu două direcţii de interpretare. Tu trebuie să fii împăcat cu alegerea făcută.

Fecioara

Spune şi altora prin ce ai trecut până ai ajuns la nivelul actual, pentru că pot învaţă şi ei din eforturile altora. Nu a fost o ascensiune lînă, ci una plină de hopuri şi amânări, dar pe care le-ai depăşit cu brio. Dacă tot ai trecut peste toate cu succes, împărtăşeşte-le şi soluţiile la acest gen de piedici. Nu te încăpăţâna doar să-i avertizezi că există şi să nu le dai şi sfaturile de rigoare cum să le rezolve, pentru că ar fi o mare dovadă de egoism. Dacă tot ai reparat problema, ce te costă să le dai şi câteva informaţii ajutătoare celor care urmează să îţi repete experienţă? Nu eşti singurul în această situaţie.

Balanţă

Faci echipa bună cu o persoană la fel de energică şi de implicată în proiectul care te preocupă şi va stimulaţi excelent unul pe altul. Găseşti în el colaboratorul cel mai eficient care te împinge şi pe ţine de la spate, te motivează să depui toate eforturile pentru a ajunge cât mai repede la rezultatul dorit. Chiar dacă uneori mai ridică tonul şi se comportă agresiv, nu te deranjează atitudinea să, pentru că are efect benefic asupra ta în momentele când îţi pierzi încrederea. Nu te lasă să micşorezi ritmul ci te obligă să vâsleşti mai departe!

Scorpion

Cuvântul care îţi vine în minte azi este abundenţă, pentru că apar o mulţime de lucruri utile în calea ta şi numai de ţine depinde cum le valorifici. Întâlneşti mulţi oameni care îţi pot fi de ajutor, apar oferte profitabile care merită puse în aplicare, vin informaţii care te pot ajută să restabilesti echilibrul pe multe planuri ale vieţii tale. Sunt ponturi concrete, nu simple păreri, deci te poţi folosi de ele cât se poate de clar, dar numai de ţine depinde cum le aplici în proiectele tale. Poate şi banii ajung azi pe un teren promiţător, chiar dacă se şi duc repede, dar măcar ai de unde plăti. Şi e şi asta o senzaţie plăcută de prosperitate!

Săgetător

Te poţi folosi de influenţă şi puterea ta pentru a redresa o situaţie complicată. Lumea respectă deciziile tale, ascultă ce ai tu de spus cu supunere, că atare e bine să profiţi de poziţia pe care o deţii deasupra lor, pentru că tu vei deveni, astfel, eroul salvator care găseşte cheia problemei. Nimeni nu ţi se poate opune, ci vor primi decizia sau ordinele tale cu un dram de smerenie, tocmai pentru că ţi se recunoaşte valoarea. Toţi ştiu că ceea ce spui tu e just, e legal, e valoros, şi dacă urmează sfaturile tale au numai de câştigat, că atare spune şi altora care e părerea ta că să înveţe de la ţine!

Capricorn

Dai piept cu o situaţie la care nu te aşteptai şi care, pe moment, te determina să-ţi pierzi încrederea în planul la care munceai. Nu mai crezi că poate ajunge undeva, nu mai ai de ce te agaţă concret iar sacrificiile care ţi se cer, par, momentan, inacceptabile. Nu lua decizii acum, sub impactul primului şoc, ci lasă să treacă primul val că mai apoi să schimbi radial macazul. Se mai poate salva ceva, nu e totul pierdut, dar trebuie să scapi mai întâi de senzaţia de fatalitate pesimistă care te cuprinde în prima instanţa.

Vărsător

Este o zi de succes în care toate ar trebui să-ţi meargă că pe roate! Ai şansă de a colabora cu oameni deosebiţi, de a fi primit sub aripa protectoare a unei persoane importante sau de a învaţă o mulţime de lucruri interesante ce vor avea un rol major de acum înainte în viaţă ta, mai ales în plan profesional. Ţi se umple inima de o pasiune nouă, eşti entuziasmat, plin de energie, dornic să ajungi cât mai repede la ţelul pe care ţi l-ai propus, iar evoluţia rapidă a lucrurilor te determina de depui şi mai multă pasiune, că să ţi se împlinească visul.

Peşti

Atitudinea cu care te înconjoară cei din jur este motorul principal de energie pozitivă pentru tot ce ţi-ai propus pentru azi. Faptul că peste tot eşti primit cu simpatie, cu zâmbetul pe buze, cu o vorba bună, se va dovedi a fi exact ce aveai nevoie pentru a prinde curaj şi a duce la capăt proiectul la care îţi aduci contribuţia. E o plăcere să lucrezi într-o atmosfera atât de cooperantă, de amicală, de optimistă, pentru că eşti susţinut şi apreciat sincer, ceea ce te motivează să mergi şi mai departe. Totul îţi iese de minune şi ai de ce să fii mândru!

sursa: teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *