Horoscop

Horoscop 31 mai 2023. Pești, nu ar trebui să împărtășești nimănui planurile tale

Berbec

Circumstanțele din această zi ar putea să te împingă să ai o dispută cu cei dragi – e mai bine să o reprogramezi: există o mare probabilitate de conflict serios astăzi.

Taur

Ziua este favorabilă pentru o analiză amănunțită a greșelilor din trecut: trăgând concluziile din ele, poți evita ulterior să faci pași greșiți, asemănători cu cei deja făcuți.

Gemeni

Senzația de deja vu care vă va bântui pe parcursul zilei trebuie tratată cu cel mai mare calm: ele nu indică altceva decât influența Lunii asupra psihicului dvs.

Rac

Amintirile – chiar și cele plăcute – este mai bine să te îndepărtezi de ele: te vor trage înapoi în loc să-ți permită să mergi mai departe – și atât în plan profesional, cât și personal, unde sunt posibile schimbări plăcute.

Leu

Ar trebui să profiți de o ocazie rară de a te privi pe tine – acțiunile tale – din exterior, pentru a înțelege ce faci bine și ce nu, și pentru a-ți ajusta comportamentul.

Fecioară

Gândește-te la ce ar trebui să schimbi în relația cu o persoană iubită pentru a elimina negativitatea din ea și a introduce mai multă pozitivitate: dacă reușești, ar putea fi vorba despre începutul unei a doua luni de miere.

Balanță

Apărându-și cauza, nu uitați că scopul nu justifică întotdeauna mijloacele: nu-i spuneți adversarului ceea ce ar trebui să regretați mai târziu și nu ridicați vocea la el în mod nepotrivit.

Scorpion

Autocritica, chiar dacă ți se pare că nu te poți lipsi de ea, astăzi e mai bine să renunți: orice, în afară de stima de sine scăzută și de proasta dispoziție care rezultă, nu-ți va aduce nimic.

Săgetător

Pregătește-te pentru o întâlnire – sau un apel – cu o persoană din trecut, o conversație cu care îți va deschide ochii asupra unor evenimente care au avut loc cu ceva timp în urmă: descoperirea va fi interesantă și neașteptată.

Capricorn

Explozia de energie pe care o veți simți în această zi – mai ales în a doua sa jumătate – vă va permite nu doar să vă executați, ci să vă supra-împliniți planul profesional – sau casnic.

Vărsător

Steluța vă recomandă cu insistență să faceți o muncă de creație, chiar dacă nu ați mai făcut așa ceva până acum și vă considerați un fraier în acest domeniu: s-ar putea să găsiți nu numai ceva pe placul dvs. dar și de câștigat.

Pești

Astăzi nu ar trebui să împărtășești nimănui planurile tale, mai ales dacă acestea se referă la viața personală: fericirea, după cum știi, iubește tăcerea – după ce ai încălcat-o, nu te poți baza pe noroc în acest domeniu în viitorul apropiat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *