Horoscop

Horoscop 6 martie 2023. Pești, urmează-ți vocea interioară!

6 martie – Luna în creștere este potrivită pentru a începe lucruri noi și pentru a le continua pe cele pe care le-ai început deja. Este, de asemenea, o perioadă favorabilă pentru pași decisivi și pentru exprimarea de sine.

Berbec
Crezi că vorbele tale și înțelepciunea ta pot schimba lumea? Este timpul să te eliberezi de lanțurile îndoielii și să spui adio sindromului impostorului. Permite-ți să acționezi dincolo de așteptările celorlalți. Acesta este un moment prielnic pentru a face ceea ce visezi de atâta timp, Berbec.

Sfatul cosmic: este timpul să îți îndeplinești dorințele.

Taur
Astrele te sfătuiesc să te concentrezi pe plăceri și distracții, să creezi un mediu propice în jurul tău și să te implici în activități care te hrănesc la nivel de minte, corp și suflet, Taur.

Sfatul cosmic: concentrează-te pe ceea ce te umple.

Gemeni
Ce îți aduce pace și îți liniștește sufletul? Astrele te îndeamnă să îți stabilești prioritățile. Fă-ți timp pentru o relaxare care te va ajuta să revii la o stare de echilibru, Gemeni.

Sfatul cosmic: este timpul să te relaxezi și să iei o mică pauză.

Rac.
Probabil că știi deja cine sunt prietenii tăi cu adevărat. Nu te lăsa dezamăgit de cei care vor să fie alături de tine din cauza poziției pe care o ai în societate. Universul vă învață să fiți selectivi, Cancane.

Sfatul cosmic: ocupați-vă de modelarea mediului în care vă aflați.

Leu
Transformă-ți durerea în putere și rănile în înțelepciune. Acest lucru vă va ajuta să depășiți dificultățile și să continuați să vă îndreptați spre visele voastre. Este timpul să renunți la răni și neînțelegeri din trecut, Leu. Aduceți în viața dvs. oameni noi, cu mentalități asemănătoare.

Sfatul cosmic: este timpul să întorci pagina și să începi un nou capitol.

Fecioară

Zilele acestea te manifești în moduri în care nu ai mai făcut-o până acum. Îți dai seama că zilele bune și cele rele fac parte din procesul de a deveni persoana ta și că nu există munte pe care să nu-l poți urca, Fecioară.

Sfat cosmic: În timp ce trăiești, nu poți uita că și cheile negre fac muzică.

Balanță

Lumea artei, a frumuseții și a esteticii promite să te încânte, Balanță. Fiți atenți la ceea ce tânjește să se elibereze. Renunțarea la ideea de perfecțiune îți va permite să te exprimi liber.

Sfatul cosmic: permiteți sentimentelor voastre să iasă la iveală prin exprimare.

Scorpion
O lună nouă care răsare de 24 de ore promite să vă dinamizeze energia. Întâlniți-vă cu oameni cu aceleași idei, Scorpionilor. Este un moment excelent pentru a vă conecta cu spirite asemănătoare care, ca și voi, vor să aducă mai multă culoare în lume.

Sfat cosmic: canalizează-ți energia într-un mod util.

Săgetător
Dificultățile v-au făcut impenetrabil și inexpugnabil. În această lună, vi se cere să vă amintiți toate modurile în care ați triumfat asupra demonilor voștri interiori. Ai forța, curajul și îndrăzneala necesare pentru a depăși obstacolele care ți-au ieșit în cale, Săgetătorule.

Sfatul cosmic: trezește-ți spiritul de războinic și continuă-ți călătoria fără ezitare.

Capricornii
Cum reacționezi atunci când lucrurile încep să se prăbușească la propriu? Când visele la care visam nu se împlinesc, Capricorni? Meditația ta din această săptămână este să recunoști totul ca pe un dar, inclusiv experiențele neplăcute. Într-o zi vei putea vedea cum anumiți oameni, locuri și evenimente au fost create pentru a schimba în bine cursul vieții tale.

Sfatul cosmic: acceptă tot ceea ce se întâmplă în viața ta.

Vărsător

Lăsați deoparte sentimentele de autocompătimire. Aceasta este luna în care trebuie să fii îndrăgostit nebunește de tine însuți, să te eliberezi de nevoia de validare externă și să te reclami așa cum îți dorești, Vărsătorule. Când vine vorba de chestiuni de suflet, astrele vă cer să luați inițiativa.

Sfatul cosmic: acceptă-te așa cum ești.

Pești

Te ajută moralul să te dezvolți și să devii o versiune mai bună a ta? Este timpul să sapi adânc în subconștientul tău. Este timpul să asculți ce spune vocea ta interioară. Procesul de a-ți pune ordine în gânduri va necesita ceva efort din partea ta, Pești. Dar, în cele din urmă, îți vei mulțumi pentru această călătorie.

Sfatul cosmic: urmează-ți vocea interioară.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *