Horoscop

Horoscop 7 decembrie 2022. Pești, nu-ți da toată energia altora!

Berbec
Încercați să vă bucurați de momentul de astăzi. Găsiți câteva minute pentru contemplare sau meditație. Nu vă condamnați pentru gândurile care apar atunci când sunteți tăcut. Recunoașteți-le, zâmbiți-le și lăsați-le să plece în pace. Și-au îndeplinit scopul. Nu uitați că, dacă vă faceți timp pentru dumneavoastră, va trebui să spuneți nu altor persoane.

Sfat cosmic: ia-ți cât mai mult timp pentru tine astăzi.

Taur

Primele etape ale unei relații romantice aduc cu ele o cantitate maximă de fluturi în stomac. Dacă acum le simțiți aripile atingându-se, fiți recunoscători pentru fiecare moment prețios pe care îl petreceți alături de persoana iubită. Doar nu vă lăsați purtat de val cu o singură persoană, uitând de cei dragi. Există oameni care îți doresc atenția, Taur.

Sfat cosmic: Fii atent la cei apropiați, ei au ceva de spus.

Gemeni
Nu fi un hater, Gemeni! Faceți un efort conștient de a pătrunde în povestea altcuiva și de a înțelege toate circumstanțele. Puneți-vă în locul altcuiva și gândiți-vă la motivul pentru care persoana respectivă a luat o decizie sau alta. Acest lucru vă va ajuta să înțelegeți cum să acționați acum și să găsiți o soluție amiabilă. În același timp, asigurați-vă că nu exagerați cu mila. Luați o decizie după ce ați aflat toate punctele de vedere.

Sfatul cosmic: încercați să găsiți o soluție pașnică la acest conflict.

Rac
Dacă trebuie să alegi între luptă și zbor, alege prima variantă, Cancer. Țineți-vă promisiunile pe care vi le-ați făcut și rămâneți fideli propriilor principii. Chiar dacă acest lucru duce la o fază de confruntare activă. Angajează-ți războinicul interior și apără-i pe cei la care ții cu disperare. Luna plină care se apropie ar putea provoca o furtună în interior, iar asta este în regulă.

Sfatul cosmic: angajează-te în conflict dacă principiile tale o cer.

Leu
Sărbătorile de Anul Nou sunt chiar după colț și sunteți deja gata să vă anulați toate programările și să începeți să petreceți. Cu toate acestea, astrele te avertizează să nu te lenevești acum. Ar fi bine să vă țineți promisiunile și să faceți lucrurile înainte de începerea sezonului festiv. Rămâi angajat față de obiectivele pe care ți le-ai stabilit. În special cele legate de sănătate și bunăstare.

Un sfat cosmic: Încercați să terminați totul înainte de începerea sezonului festiv.

Fecioară
Astrele indică faptul că te așteaptă schimbări pozitive în chestiuni de suflet, Fecioară. Determinați-vă intențiile și luați măsurile necesare. Cu cât ești mai deschis la minte în această perioadă, cu atât mai bine. Sănătatea și bunăstarea sunt, de asemenea, importante în acest moment. Dacă v-ați gândit să mergeți la medic sau să vă schimbați dieta, acum este momentul să faceți acest lucru.

Sfat cosmic: Vă așteaptă schimbări pozitive în domeniul amoros.

Balanță
Auzim adesea despre existența luminii la capătul tunelului, dar rareori o vedem în momentele dificile. Dacă treci printr-una, gândește-te la următorul lucru: Ce ai învățat din fiecare experiență dureroasă? Universul te înconjoară astăzi cu energie vindecătoare; te va ajuta să scapi de greutatea experienței și să extragi înțelepciune din ea.

Sfat cosmic: orice experiență dureroasă ne face mai puternici.

Scorpion
Trei cuvinte, Scorpionilor: reduceți cheltuielile. Ceva nu funcționează pentru tine, iar tu știi exact ce este și de ce de multă vreme. Stelele îți amintesc că toate lucrurile se schimbă și că și tu trebuie să te schimbi. Nu vă împotriviți acolo unde vă poartă vânturile schimbării. Poate că universul încearcă să te redirecționeze acum. Încercați să simțiți noua cale și faceți primul pas fără teamă.

Sfatul cosmic: ai încredere în direcția în care te poartă vânturile schimbării.

Săgetător
Doar pentru că ceva nu a funcționat prima dată, nu înseamnă că nu va funcționa și a doua oară, Săgetătorule. Astăzi astrele te îndeamnă să te aduni și să depui mai mult efort pentru a-ți îndeplini visele. Dacă doriți să implementați un proiect la locul de muncă, acum este momentul să începeți să faceți acest lucru. Dacă doriți de mult timp să construiți o relație cu cineva, pur și simplu începeți un dialog. Cel mai important este să alegeți o modalitate care să funcționeze pentru dumneavoastră.

Sfat cosmic: Este un moment bun pentru a face tot posibilul pentru a-ți împlini visele.

Capricorn
Totul se va rezolva pentru voi, Capricorni! O căsnicie fericită, o familie care te adoră, o casă frumoasă, o slujbă decentă, o mulțime de bani în bancă, o sănătate bună și o înfățișare deosebită. Astăzi astrele îți amintesc că nu există oportunități în fața ta. Nu vă rețineți visele și încercați să vă îndepliniți oricare dintre ele chiar astăzi – chiar dacă este ceva minor, veți avea atitudinea potrivită.

Sfat cosmic: vei reuși cu o atitudine corectă.

Vărsător
Trebuie să vă protejați de orice muncă dificilă astăzi, Vărsătorilor. Dacă nu puteți face acest lucru, ocupați-vă doar de acele sarcini care nu necesită mult timp și efort din partea dumneavoastră. Veți avea timp să vă ocupați de toate problemele în timpul săptămânii. Iar cel mai bun lucru pe care îl puteți face acum este să vă faceți un plan bun.

Sfat cosmic: Nu abordați o problemă astăzi.

Pești
Pești, ești extrem de sensibil – un empatic înnăscut, care captează subtil emoțiile celorlalți. Având în vedere că se apropie luna plină, s-ar putea ca zilele trecute să vă simțiți sensibilitatea în creștere. În astfel de momente, este important să vă amintiți să vă împământați. Ia-ți timp să te odihnești și să ai grijă de tine și nu-ți da toată energia altora. Mai ales dacă este vorba de cineva care nu vă va răsplăti, ci doar va profita de dumneavoastră.

Sfat cosmic: nu-ți da toată energia altora.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *