Horoscop

Horoscop marţi, 24 august. O zodie se încarcă cu forță și încredere

Taur
Astăzi poți simți o energie mare din partea Universului, ceea ce te va ajuta să te gândești la noi proiecte mărețe. Activitățile în aer liber ți-ar face bine, pentru că așa ai avea timp și spațiu să meditezi la ce ți-ai dori.

Gemeni
Venus în casa creativității te inspiră să vrei să profiți de munca ta de până acum și să găsești noi modalități de distracție și chiar de relaxare. Optimismul este și el acolo, iar interesul pentru artă, muzică și alte culturi te ajută.

Rac
Marte în casa comunicării îți dă ambiția necesară să ieși din zona de confort și să spui lucrurilor pe nume. Fie că vrei să pui la punct un nou proiect sau să reușești să colaborezi mai eficient cu cei din jur, planul tău este să evoluezi, nu să te lași prins în tot felul de detalii.

Leu
Astăzi poți să ai de-a face cu mai multe revelații despre tot ce ține de viața ta, de unde te plasezi și de cum vezi relațiile cu cei din jur. Poate ai subestimat niște persoane sau aveai nevoie ca relația ta să se anime un pic pentru a ieși din monotonie.

Fecioară
Dacă îți doreai de mult timp să faci o schimbare în sectorul muncii, astăzi poți să începi să pui la punct niște detalii în această direcție. Marte te încurajează să mergi încet și bine spre obiectivele pe termen lung.

Balanță
Din punct de vedere emoțional poți să devii conștient de anumite sentimente și emoții pe care nu le-ai mai avut de mult sau pe care le-ai suprimat din diverse cauze. Poartă conversații sincere cu cei dragi sau cu persoana iubită, deoarece acestea te vor încărca de energie pozitivă.

Scorpion
Venus în casa parteneriatului și a evoluției spirituale te poate duce într-un loc în care din punct de vedere energetic te încarci cu forță, empatie, încredere reciprocă. Poate că unele lucruri nici nu trebuie să fie discutate, pentru că le simți atât tu cât și partenerul în egală măsură.

Săgetător
Poate că ești interesat să te documentezi despre cum să-ți stabilești o nouă ordine în viața ta sau chiar o nouă rutină. Ai nevoie de sport, meditație, cafea de calitate sau ceaiuri organice, dar și de niște afirmații care să-ți ajute fiecare dimineață să fie una bună.

Capricorn
Vrei să scapi de niște datorii sau pur și simplu începi să pui niște bani la o parte pentru viitor. Este o zi bună pentru a verifica progresul pe care îl faci din punct de vedere financiar.

Vărsător
Fie că plănuiești o curățenie generală, fie vrei să schimbi ceva în casa ta, cauți de fapt o nouă vibrație energetică, o nouă culoare sau niște elemente decorative care să te ajute să eliberezi ceea ce simți că te blochează să mergi mai departe. Și bine faci!

Pești
Atenție la neatenție astăzi, deoarece poți foarte ușor să încalci o regulă de circulație sau poți să primești o amendă pentru lucruri banale. Ia-ți timpul necesar să faci toate treburile, fără a te grăbi și în liniște. Echilibrul e cheia. Vezi AICI care este obiectul norocos al fiecărei zodii!

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

impact.ro 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *