Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 20 IUNIE 2019. NEPTUN RETROGRADEAZĂ ÎN ZODIA PEȘTI

Neptun este planeta viselor, a iluziilor, a imaginației și a fanteziilor, și faptul că va retrograda în mistica, sensibila și emoțională zodie a Peștilor, zodie pe care o și guvernează, nu poate decât să-i adâncească trăsăturile. În toată această perioadă de retrogradare, care va dura până pe 28 noiembrie 2019, vă sfătuim să nu vă lăsați furați de vise și să rămâneți cu picioarele pe pământ, bine ancorați în realitate, pentru că tendința de a vă iluziona peste măsură va fi foarte mare. De asemenea, în această perioadă intuiția ne poate juca feste, putem fi confuzi, secretele pot ieși la suprafață și vom fi puși față în față cu fricile și anxietățile noastre. Este o perioadă favorabilă pentru a face reevaluări emoționale, spirituale și legate de credință.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019
Cei născuți în zodia Berbec se pot confrunta în toată această perioadă de retrogradare cu situații neprevăzute și neașteptate, posibil karmice, de natură să le pună la încercare niște credințe personale și principii de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că rațiunea le poate deveni tulbure și confuză și nu este indicat să ia decizii majore.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019
Cei născuți în zodia Taur pot traversa o perioadă tulbure din punct de vedere al relațiilor de prietenie, dar și de iubire. Nativii se pot întâlni cu persoane din trecut care să le răscolească viața, pot avea parte de reveniri constante ale unor amintiri dureroase și nu este exclus ca niște secrete să iasă la suprafață. Posibil să afle că au fost mințiți sau înșelați de cei dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că pot fi foarte dezamăgiți de cei din jur.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni vor avea șansa ca în această perioadă să-și reevalueze niște aspecte profesionale. Nativii pot fi confuzi cu privire la aspirațiile și dorințele lor vizavi de carieră și pot fi tentați să amâne niște planuri. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să nu se entuziasmeze peste măsură. Existpă riscul să aibă o părere prea bună edspre ei înșiși, despre imaginea și statutul lor.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019
Cei născuți în zodia Rac pot avea ocazia ca în toată această perioadă să facă niște reevaluări serioase ale principiilor, credințelor și valorilor morale. Posibil ca nativii să fie impactați la nivel psihic de o călătorie sau de informațiile aflate la un curs, seminar. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot primi vești confuze, ambigue din străinătate sau de la o persoană aflată la distanță.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019
Cei născuți în zodia Leu pot avea parte în toată această perioadă de experiențe intense, cel mai probabil intime, sexuale, de natură să le creeze confuzii emoționale și sentimentale. Posibile discuții legate de moșteniri, de viața de dincolo, de zona ocultă, misterioasă să prindă acum rădăcini în mintea nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că pot avea parte de un conflict cu persoana iubită legat de bani.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară vor traversa o perioadă în care vor fi foarte confuzi cu privire la sentimentele lor. În zona partenerială, indiferent că vorbim de persoana iubită sau de partenerii de afaceri, va plana confuzia și îndoiala. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să dea dovadă de înțelepciune și să nu ia decizii majore bazate pe emoții.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019
Cei născuți în zodia Balanță vor traversa o perioadă în care tendința nativilor va fi să-și facă rău fizic ca urmare a gândurilor și emoțiilor negative. Chiar dacă sănătatea nu le va ridica probleme, ei vor avea o viziune destul de sumbră și pesimistă. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează că pot fi confuzi cu privire la îndeplinirea unor sarcini profesionale, prin urmare li se cere o atenție mai mare.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion pot traversa o perioadă în care confuziile sentimentale să fie la ele acasă. Nativii vor fi sceptici cu privire la o relație și vor avea îndoieli legate de persoana iubită, de copii (dacă sunt părinți) sau de posibilitatea de a concepe un copil. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate stimula puternic zona artistică și creativă.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot primi în această perioadă reproșuri din partea membrilor familiei. Nativii tind să fie cu capul în nori și dezinteresați de treburile casnice. Se conturează confuzii legate de locuință și îndoieli legate de cei dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le susține visele celor care doresc să-și achiziționeze o casă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să dea dovadă de o comunicare foarte haotică și confuză în această perioadă. Nativii nu vor reuși să ia decizii, se vor tângui și vor pune la îndoială tot ceea ce gândesc și aud. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce amânarea unei deplasări, unei călătorii sau un dialog ambiguu cuun coleg, rudă, vecin.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot trece printr-o perioadă în care să fie confuzi cu privire la situația financiară. Însă, aspectul le poate aduce și îndoieli cu privire la o sumă de bani. Posibil ca nativii să fie mințiți, înșelați, păcăliți. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează că se pot entuziasma cu privire la o investiție (cheltuială) care se va dovedi înșelătoare.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019
Cei născuți în zodia Pești au parte de această retrogradare a planetei lor guvernatoare întocmai prin semnul lor. Nativii pot trece prin crize de personalitate în acaestă perioadă. Pot oscila între stări de confuzie și exaltare, îndoieli cu privire la relația cu persoana iubită și nu este exclus să se confrunte cu o serie de frici, temeri, anxietăți din trecut. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că se pot iluziona prea ușor și pot deveni prea visători.

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Facebook!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.