Actualitate

Horoscopul

 

BERBEC

Sunteti hotarat sa puneti la punct detaliile unei afaceri si sa incepeti o viata noua. Puteti fi optimist, pentru ca aveti sanse mari de reusita.

TAUR

Aveti succes in toate activitatile legate de camin si in afaceri. Familia si colaboratorii va apreciaza mult initiativele.

GEMENI

Sunteti invitat la o petrecere, unde faceti cunostinta cu o persoana deosebita. S-ar putea sa descoperiti ca aveti multe in comun.

RAC

Un prieten va propune un nou loc de munca. Va recomandam sa nu luati nicio decizie pana cand nu analizati oferta in detaliu.

LEU

Aveti sanse sa incepeti o activitate care va va aduce mari satisfactii financiare. Tot ce incepeti azi va avea trainicie. Evitati speculatiile!

FECIOARa

La o intalnire cu prietenii, faceti cunostinta cu o persoana care va ajuta sa porniti o afacere. Visele vi se pot indeplini, dar va sfatuim sa evitati orice fel de speculatii.

BALAN?a

Cu colegii va intelegeti foarte bine si aveti ocazia sa petreceti momente frumoase. Puteti sa faceti impreuna planuri de viitor.

SCORPION

Zi buna pentru afaceri. Puteti avea succes intr-o activitate noua. S-ar putea sa plecati intr-o calatorie in care obtineti satisfactii pe plan financiar si sentimental.

SaGETaTOR

Nu va pripiti! Cu calm si cu rabdare, puteti avea succes atat pe plan financiar, cat si sentimental. Ar fi bine sa va odihniti mai mult.

CAPRICORN

Sunteti inventiv, bine dispus si gata sa intindeti o mana de ajutor oricui are nevoie. Reusiti sa va afirmati la locul de munca. Relatiile cu prietenii sunt foarte bune.

VaRSaTOR

Este posibil sa va schimbati programul din cauza unor probleme de serviciu. Nu este nimic grav, dar va fi nevoie sa ramaneti la munca pana seara tarziu.

PESTI

Pot surveni evenimente neasteptate, care va dau programul peste cap. S-ar putea sa aveti musafiri din alta localitate sau sa fiti nevoit sa plecati in vizita.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *